Reisfotografie


Laat je reis vastleggen op een unieke manier! Zeer geschikt voor brochures, promotiemateriaal en andere websites. Het is uitdagend, maar ontzettend lonend om dit in te zetten.

Fotograaf Willem uit Uden.

O.a. Bedrijfsfotografie, Algemene studiofotografie en Productfoto's Webshop

Fotografie is voor mij een fantastisch beroep wat me bij bijzondere mensen en op speciale plekken brengt, waar je waarschijnlijk anders niet al te snel zou komen. 

Fotograaf Henk uit Nijmegen.

O.a. Bruidsfotografie, Kinderfotografie en Portretfotografie

Voor Artsen zonder Grenzen bezocht ik in 2005 het door hongersnood geplaagde Niger. Door droogte was in sommige delen van Niger de gehele oogst van 2004 en 2005 verloren gegaan. Eind april heeft AzG de ondervoeding in zo’n 60 dorpen (met ca. 373.000 inwoners) in de zuidelijke provincies Maradi en Tahoua onderzocht. Toen bleek al dat één op de vijf kinderen aan acute ondervoeding leed. Ook de sterftecijfers duidden toen al op een noodsituatie. In een politiek stabiele situatie is dit zeer zeldzaam. AzG heeft al meer dan 6000 ernstig ondervoede kinderen behandeld. 

Fotograaf Nancy uit Breda.

O.a. Reisfotografie

For me Photography is an expression and feeling of the moments when it touches me. I liked to observe and capture. It can be a moment of sadness, happiness, overwhelming, statement or imaginations.  I mostly am attracted to colors, repeated patterns and graphic. I liked captured both people , their living environment, space and development. 

Fotograaf Kay uit Aarle‑Rixtel.

O.a. Portretfotografie, Partyfotografie en Reisfotografie

Voor mij is fotografie een bijzonder vak omdat ik alles 2 keer kan ervaren wanneer ik mijn camera in handen heb, wanneer ik mijn camera in mijn handen heb ben ik echt mijzelf. Daarnaast houd ik heel erg van portretfotografie omdat je hier mensen hun emoties kan vastleggen. Daarnaast ben ik snowboardleraar en leg dan ook graag actiesporten zoals ski en snowboard vast.

Fotograaf Kim uit Den Haag.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Ik ben een fotograaf met jaren ervaring in zowel Europa als de Verenigde Staten en heb op het moment meer dan 25 Ambassades als klant. Verder werkt ik wekelijks aan (commerciele) shoots als Meetings en seminairs voor de Verenigde Naties, de Nederlandse regering, Buitenlandse Zaken, inkomende presidenten op staatsbezoek, handelsmissies etc etc. Naast reportage fotografie op hoog niveau maak ik (statie) portretten, leg ik recepties vast, leg ik bezoeken aan het koninklijk paleis vast en doe ik prive evenementen ( prive etentjes etc). Daarnaast doe ik ook huwelijks fotografie op hoog niveau en maak ik wekelijks albums voor mijn klanten. Verder ben ik onder andere hoofdfotograaf voor Diplomat Magazine. United Nations (UN) - International Criminal Court (ICC) - Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW) - Presidency of theRepublic of Liberia - Embassy of France to the Kingdom of the Netherlands- Embassy of India to the Kingdom of the Netherlands - Embassy of theUnited Arab Emirates to the Kingdom of the Netherlands - Embassy of Kenyato the Kingdom of the Netherlands - Consulate of The Netherlands in SanFrancisco to the United States of America - Embassy of Kuwait to theKingdom of the Netherlands - Embassy of El Salvador to the Kingdom of theNetherlands - Embassy of Panama to the Kingdom of the Netherlands -Embassy of Pakistan to the Kingdom of the Netherlands - Embassy of Burundito the Kingdom of the Netherlands - City & County of San Francisco,Mayor’s office – United States of America - Embassy of Côte d’Ivoire tothe Kingdom of the Netherlands - Embassy of Hungary to the Kingdom of theNetherlands - Embassy of Tanzania to the Kingdom of the Netherlands -Embassy of Uganda to the Kingdom of Belgium - Embassy of Macedonia to theKingdom of the Netherlands - Embassy of Botswana to the Kingdom of Belgium- Embassy of Armenia to the Kingdom of the Netherlands - Embassy ofGuatemala to the Kingdom of the Netherlands - Embassy of the DominicanRepublic to the Kingdom of the Netherlands - Embassy of Cyprus in TheNetherlands - Representation of Taiwan to the Kingdom of the Netherlands -Embassy of Peru to the Kingdom of the Netherlands

Fotograaf Anneke uit Hoogland.

O.a. Reisfotografie en Tuin & Botanisch

Het fotograferen van tuinen en planten is mijn passie, dit is heel goed te combineren met mijn beroep als tuin- en beplantingsontwerper. Ik heb een scherp oog voor detail en mooie plantcombinaties.Mijn beeldarchief bestaat inmiddels uit zeer veel foto's. Ben je op zoek naar specifiek beeld van een plant of tuin en kan je dat hier niet vinden of zoek je een goede tuinfotograaf om de tuin vast te leggen, neem dan vrijblijvend contact met mij op. 

Fotograaf Eric uit Arnhem.

O.a. Bedrijfsfotografie, Kinderfotografie en Portretfotografie

Lijnen, licht, vormen, geschiedenins of juist het nieuwe. Architectuur is een uiting, het fotograveren van deze uiting een kunst. Vertel het verhaal van het gebouw, laat het stralen en laat de schoonheid zien.

Fotograaf Jet uit Amsterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

Bij een portret richt ik me op het verhaal achter de persoon. Ik werk zowel op locatie als in de studio. Jouw imput vind ik belangrijk, daarom neem ik graag de tijd om samen tot een mooi "intiem" portret te komen. 

Fotograaf Sandra uit Haarlem.

O.a. Bedrijfsfotografie, Kinderfotografie en Groepsportret-fotografie

Fotografie is voor mij wat meditatie voor sommige andere mensen is; als ik fotografeer is het stil in m'n hoofd, is er totale focus op het hier en nu en het beeld dat ik probeer te maken. Het is ook een leuke uitdaging; het beeld of het verhaal dat ik in m'n hoofd heb met behulp van mijn camera vastleggen om met anderen te kunnen delen. Of snel reageren op een verhaal dat zich voor je lens ontvouwt, zonder voorbedachte rade, en dat zo authentiek mogelijk in beeld brengen. Het fotograferen van kinderen brengt een speciale uitdaging met zich mee; ze zitten amper stil en de bui kan -zeker bij hele jonge kinderen- in één seconde omslaan. Zeker als je zoals ik het liefst de spontane momenten vastlegt, kan het een hele klus zijn... Maar ik houd van een uitdaging! De puurheid van kinderen is mooi; hun hele zijn straalt uit wat ze voelen.

Fotograaf Suzanne uit Amsterdam.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Loveshoot en Portretfotografie

Als vrouwelijke fotograaf met zowel ervaring achter als voor de camera is dit mijn hoogste prioriteit dat jij je comfortabel voelt. Want als jij je goed voelt heeft dit direct effect op de foto's en dat is uiteindelijk het doel, fanatisch foto's maken :) Naast dat ik veel ervaring heb in het fotograferen van vrouwen doe ik ook portrait en documentaire fotografie. Mijn fotos zijn  puur en weinig bewerkt, persoonlijk vindt ik mensen zoals ze echt zijn het mooist. In Amsterdam heb ik een studio en ik shoot daarnaast ook met plezier op locaties.