Reisfotografie


Laat je reis vastleggen op een unieke manier! Zeer geschikt voor brochures, promotiemateriaal en andere websites. Het is uitdagend, maar ontzettend lonend om dit in te zetten.

Fotograaf Paulien uit Nijmegen.

O.a. Fotoreportage, Natuurfotografie en Landschapsfotografie

Ik ben opgeleid als ontwerper in de tuin- en landschapsarchitectuur. Het werken met beelden is binnen de tuin- en landschapsarchitectuur een belangrijk aspect. Hiermee kun je een verhaal vertellen, je visie overbrengen. Paulien combineert dan ook graag haar ervaring als ontwerper met de verzorging van fotografie van en voor projecten in stad (straten, parken & architectuur) en landschap. 

Fotograaf Kay uit Aarle‑Rixtel.

O.a. Bruidsfotografie, Portretfotografie en Fotoreportage

Voor mij is fotografie een bijzonder vak omdat ik alles 2 keer kan ervaren wanneer ik mijn camera in handen heb, wanneer ik mijn camera in mijn handen heb ben ik echt mijzelf. Daarnaast houd ik heel erg van portretfotografie omdat je hier mensen hun emoties kan vastleggen. Daarnaast ben ik snowboardleraar en leg dan ook graag actiesporten zoals ski en snowboard vast.

Fotograaf Lieske uit Doorwerth.

O.a. Bedrijfsfotografie, Groepsportret-fotografie en Interieurfotografie

Niets leuker dan op ontdekking te gaan in een nieuwe omgeving, me te laten raken door landschappen, steden dorpen, mensen, gebeurtenissen en dit alles vast te leggen met mijn camera. Ik ben altijd enorm gefocust op licht en kleur en maak - terwijl ik om me heen kijk - de 2-dimensionale compositie van de 3-dimensionale 'werkelijkheid' direct in mijn hoofd. Als ik na een reis mijn foto's terugzie en alle herinneringen komen direct weer boven, hoop (en merk) ik dat ik anderen met mijn beelden ook in vervoering kan brengen.

Fotograaf Sandra uit Haarlem.

O.a. Bedrijfsfotografie, Kinderfotografie en Groepsportret-fotografie

Fotografie is voor mij wat meditatie voor sommige andere mensen is; als ik fotografeer is het stil in m'n hoofd, is er totale focus op het hier en nu en het beeld dat ik probeer te maken. Het is ook een leuke uitdaging; het beeld of het verhaal dat ik in m'n hoofd heb met behulp van mijn camera vastleggen om met anderen te kunnen delen. Of snel reageren op een verhaal dat zich voor je lens ontvouwt, zonder voorbedachte rade, en dat zo authentiek mogelijk in beeld brengen. Portretten gaan voor mij vooral om contact maken met de persoon die ik fotografeer; via mij en de foto die ik maak, moeten anderen 'contact maken' met de persoon. De foto moet dus echt spreken. Best lastig (soms ben je nou eenmaal meer in de mood voor een praatje en soms minder) en veel mensen vinden het lastig om op de foto te gaan, weten niet hoe ze moeten kijken, verkrampen, denken dat ze niet fotogeniek zijn... maar portretfotografie is dankbaar werk. 

Fotograaf Nancy uit Breda.

O.a. Reisfotografie

For me Photography is an expression and feeling of the moments when it touches me. I liked to observe and capture. It can be a moment of sadness, happiness, overwhelming, statement or imaginations.  I mostly am attracted to colors, repeated patterns and graphic. I liked captured both people , their living environment, space and development. 

Fotograaf Kim uit Den Haag.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Ik ben een fotograaf met jaren ervaring in zowel Europa als de Verenigde Staten en heb op het moment meer dan 25 Ambassades als klant. Verder werkt ik wekelijks aan (commerciele) shoots als Meetings en seminairs voor de Verenigde Naties, de Nederlandse regering, Buitenlandse Zaken, inkomende presidenten op staatsbezoek, handelsmissies etc etc. Naast reportage fotografie op hoog niveau maak ik (statie) portretten, leg ik recepties vast, leg ik bezoeken aan het koninklijk paleis vast en doe ik prive evenementen ( prive etentjes etc). Daarnaast doe ik ook huwelijks fotografie op hoog niveau en maak ik wekelijks albums voor mijn klanten. Verder ben ik onder andere hoofdfotograaf voor Diplomat Magazine. United Nations (UN) - International Criminal Court (ICC) - Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW) - Presidency of theRepublic of Liberia - Embassy of France to the Kingdom of the Netherlands- Embassy of India to the Kingdom of the Netherlands - Embassy of theUnited Arab Emirates to the Kingdom of the Netherlands - Embassy of Kenyato the Kingdom of the Netherlands - Consulate of The Netherlands in SanFrancisco to the United States of America - Embassy of Kuwait to theKingdom of the Netherlands - Embassy of El Salvador to the Kingdom of theNetherlands - Embassy of Panama to the Kingdom of the Netherlands -Embassy of Pakistan to the Kingdom of the Netherlands - Embassy of Burundito the Kingdom of the Netherlands - City & County of San Francisco,Mayor’s office – United States of America - Embassy of Côte d’Ivoire tothe Kingdom of the Netherlands - Embassy of Hungary to the Kingdom of theNetherlands - Embassy of Tanzania to the Kingdom of the Netherlands -Embassy of Uganda to the Kingdom of Belgium - Embassy of Macedonia to theKingdom of the Netherlands - Embassy of Botswana to the Kingdom of Belgium- Embassy of Armenia to the Kingdom of the Netherlands - Embassy ofGuatemala to the Kingdom of the Netherlands - Embassy of the DominicanRepublic to the Kingdom of the Netherlands - Embassy of Cyprus in TheNetherlands - Representation of Taiwan to the Kingdom of the Netherlands -Embassy of Peru to the Kingdom of the Netherlands

Fotograaf Sabine uit Millingen aan de Rijn.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Fotograferen is  tekenen met licht ! Alleen een mooi gebouw fotograferen is nooit  voldoende. Alles moet kloppen en je raken.!

Fotograaf Shauni uit Alkmaar.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Een prachtig moment om vast te leggen om je kinderen later te laten zien. Of om zelf op terug te kijken.  Zwangerschap is één van de meest belangrijkste momenten in je leven en ik ben er voor je om dit vast te leggen om het niet meer te vergeten. En sinds kort kan dit ook binnen in de studio voor mooie zwart wit foto's!  Het gaat om jullie en de band met de nieuwste familielid, dat is wat wij vast leggen!

8,4

Fotograaf Lotte uit Amsterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Familiefotografie

Fotografie helpt mij verhalen te vertellen die ik niet zo sterk in woorden zou kunnen vertalen.

Fotograaf Renate uit Den Haag.

O.a. Bruidsfotografie, Loveshoot en Bedrijfsfotografie

Als destination wedding trouwfotograaf en reisblogger heb ik veel ervaring opgedaan met reisfotografie.