Reisfotografie


Laat je reis vastleggen op een unieke manier! Zeer geschikt voor brochures, promotiemateriaal en andere websites. Het is uitdagend, maar ontzettend lonend om dit in te zetten.

Fotograaf John uit Utrecht.

O.a. Familiefotografie, Vriendinnen fotoshoot en Partyfotografie

Het is de meest levensechte vorm van herinneringen opslaan, en als je het goed doet stel je mensen in staat deze herinneringen te herbeleven. Dat is fantastisch. Verder ben ik ook met video en muziekcompositie bezig, voor films, maar ook techno/house/trance voor de dansvloer.

Fotograaf Lotte uit Amsterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Familiefotografie

Fotografie helpt mij verhalen te vertellen die ik niet zo sterk in woorden zou kunnen vertalen.

Fotograaf Jeroen uit Tolkamer.

O.a. Familiefotografie, Loveshoot en Bedrijfsfotografie

Met de fotocamera in de hand kom ik in een creatieve flow terecht. Of ik nou een natuur- of een landschapsfoto maak of dat ik in opdracht een portret van kleinkinderen moet maken. Ik ga dan op zoek naar de bijzondere details en probeer deze op het juiste moment vast te leggen. Hierbij laat ik vooral mijn gevoel het werk doen. Met de wensen van de opdrachtgever in het achterhoofd ga ik dan aan de slag. Het is prachtig als je je werk kunt doen waarbij je vanuit je gevoel de juiste resultaten behaald.

Fotograaf Matthijs uit Utrecht.

O.a. Social media fotografie, Sportfotografie en Productfoto's Webshop

Ik ben zelf echt een reisgek. Het liefst zou ik continue onder weg zijn en nieuwe culturen ontdekken, nieuwe plekken ontdekken van het land en het hiken door de bergen. 

Fotograaf Marcel uit Noordwijk.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Evenementenfotografie

Een foto is voor mij geslaagd wanneer ik zonder bijzondere interesse van het hetgeen ik zie geboeid raak door het getoonde beeld. Ongeacht het onderwerp moet de emotie van het moment voelbaar zijn. 

Fotograaf Marc uit Terheijden.

O.a. Portretfotografie, Natuurfotografie en Landschapsfotografie

Ik was niet dat jongetje dat al op jonge leeftijd een camera kreeg en sindsdien in de ban is geraakt door fotografie. Nee, mijn grootste passie is reizen naar alle mooie uithoeken van de wereld en het beleven van vreemde culturen. En gedurende het uitoefenen van dié passie ben ik geinteresseerd geraakt in fotografie. En dan met name landschaps-, natuur- en (straat)portret fotografie.

Fotograaf René uit Haarlem.

O.a. Portretfotografie, Social media fotografie en Evenementenfotografie

Lelijkheid bestaat niet. Niet in mijn optiek. Ik ben altijd op zoek naar 'features' die ik opvallend, raar of mooi vind en licht datgene uit waar de geportretteerde in kwestie van gaat stralen. Dat maakt mensen boeiend, mooi en interessant.

Fotograaf Lea uit Breda.

O.a. Familiefotografie, Evenementenfotografie en Reisfotografie

Een gezin fotograferen, precies zoals iedereen is, dat is voor mij het belangrijkte. Ieder met zijn eigen streken, grapjes, eigenwijsheden. Geen dagje naar een fotograaf/studio maar een dagje uit jullie unieke leven. Het maakt mij blij te horen als ouders hun kinderen herkennen zoals ze zijn, daar doe ik het voor. 

10

Fotograaf Willem uit Uden.

O.a. Bedrijfsfotografie, Algemene studiofotografie en Productfoto's Webshop

Fotografie is voor mij een fantastisch beroep wat me bij bijzondere mensen en op speciale plekken brengt, waar je waarschijnlijk anders niet al te snel zou komen. 

Fotograaf Kay uit Aarle‑Rixtel.

O.a. Portretfotografie, Partyfotografie en Fashion fotografie

Altijd al mooie foto's willen hebben van jou of je vrienden of vriendinnen? Kijk even door m'n foto's heen!