Reisfotografie


Laat je reis vastleggen op een unieke manier! Zeer geschikt voor brochures, promotiemateriaal en andere websites. Het is uitdagend, maar ontzettend lonend om dit in te zetten.

Fotograaf Willem uit Uden.

O.a. Bedrijfsfotografie, Algemene studiofotografie en Productfoto's Webshop

Fotografie is voor mij een fantastisch beroep wat me bij bijzondere mensen en op speciale plekken brengt, waar je waarschijnlijk anders niet al te snel zou komen. 

Fotograaf Lieske uit Doorwerth.

O.a. Bedrijfsfotografie, Groepsportret-fotografie en Interieurfotografie

Niets leuker dan op ontdekking te gaan in een nieuwe omgeving, me te laten raken door landschappen, steden dorpen, mensen, gebeurtenissen en dit alles vast te leggen met mijn camera. Ik ben altijd enorm gefocust op licht en kleur en maak - terwijl ik om me heen kijk - de 2-dimensionale compositie van de 3-dimensionale 'werkelijkheid' direct in mijn hoofd. Als ik na een reis mijn foto's terugzie en alle herinneringen komen direct weer boven, hoop (en merk) ik dat ik anderen met mijn beelden ook in vervoering kan brengen.

Fotograaf Lotte uit Amsterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Familiefotografie

Fotografie helpt mij verhalen te vertellen die ik niet zo sterk in woorden zou kunnen vertalen.

Fotograaf Kim uit 's‑Hertogenbosch.

O.a. Portretfotografie, Fotoreportage en Evenementenfotografie

De rauwheid van het leven, vooral lokaal. Hoe is de cultuur, hoe is het dagelijkse leven van andere culturen, in andere landen aan de andere kant van de aardbol, of in een van onze buurlanden?  Dat vastleggen? Ik vind het een genot. Je wereldbeeld wordt breder, je visie wordt breder. Plus ik kan me er totaal in verliezen. 

Fotograaf Jeroen uit Tolkamer.

O.a. Loveshoot, Bedrijfsfotografie en Interieurfotografie

De mooiste plekken voor een reis uitkiezen. Bijzondere plekken, landschappen, natuurwonderen en cultuur vastleggen. Liever even doorlopen voor net even die andere plek, perspectief of positie voor de unieke plaat. Beelden die voor anderen een reden geven om ook dit land, deze plek die mooie natuur te bezoeken.

Fotograaf Henk uit Nijmegen.

O.a. Bruidsfotografie, Kinderfotografie en Portretfotografie

Swayambunath in Kathmandu is een belangrijk pelgrimsoord voor zowel hindoes als boedhisten die hier komen om te bidden en offers te brengen. Het natuurlijk element is overal aanwezig in de vorm van apen, duiven, honden en heilige bomen en samen met de mens vormen zij een harmonie van religie en natuur. Elke ochtend, bij het aanbreken van de dag, vieren miljoenen pelgrims het bondgenootschap tussen de zon en de rivier, waarborg voor de dagelijkse wedergeboorte van alles wat leeft op aarde. Voor de hindoes is de Ganges gelijk aan God. Zijn water schenkt vergeving, verlossing en zaligheid. Elke druppel is heilig, reinigend en louterend. In de 3000 kilometer lange rivier baden naakte sadhu’s, asceten en heiligmannen, in lompen gehulde bedelaars en olifanten met hun mahouts. Oeroude rituelen zijn te vinden naast elektrische crematoria, fabrieken en moderne havens. De vele contradicties langs de Ganges maken deel uit van een eeuwenlang proces van groei en verandering.  

Fotograaf Eiko uit Broek in Waterland.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en High end portretfotografie

Fotografie ( fotos = licht , graphos = schrijven ) is een ambachtelijk beroep waarmee je producten, maar ook mensen of gebouwen, fraai kunt uitbeelden. Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby & passie mijn beroep mocht maken. Bij gebruik van het juiste licht wordt alles mooier & sexier, waardoor het beter verkoopt of aangenamer is om naar te kijken.

Fotograaf Paulien uit Nijmegen.

O.a. Fotoreportage, Natuurfotografie en Landschapsfotografie

Het fascinerende in de fotografie is dat iedereen zijn of haar eigen beleving heeft van de werkelijkheid; niet iedereen ziet hetzelfde. Ik ben altijd op zoek naar eenvoud, rust en duidelijke lijnen. Door compositie, standpunt, oog voor detail en kadrering kan ik mijn eigen beeld creëeren. Ook alledaagse zaken worden daardoor bijzonder. Omdat ik voor het type fotografie dat ik doe er vaak op uit moet en lekker buiten kan werken geeft het mij een gevoel van vrijheid. Fotograferen voelt dan ook absoluut niet als werk. Immers, ik kan doen wat ik het liefste doe! Naast fotograaf ben ik ook grafisch vormgever. Bij mij kunt u terecht voor de opmaak van rapporten, posters, flyers, boeken en proefschriften of voor het ontwerpen van een huisstijl en een website. Sinds maart 2015 behoor ik ook tot het zogenaamde Dream Team van BLURB voor cover design | interior design | photography.   In mijn vrije tijd ga ik graag tuinen bekijken. Ik ben in de zomer ook reisbegeleider van tuinenreizen.Zo houd ik mijn 'oude' vak ook levend en daar geniet ik erg van. Reizen doe ik graag en vanzelfsprekend wordt er dan veel gefotografeerd!

Fotograaf Renate uit Den Haag.

O.a. Bruidsfotografie, Loveshoot en Bedrijfsfotografie

Als destination wedding trouwfotograaf en reisblogger heb ik veel ervaring opgedaan met reisfotografie. 

Fotograaf Eric uit Arnhem.

O.a. Bedrijfsfotografie, Kinderfotografie en Portretfotografie

Reportage ins mijn passie. Ik ga graag naar vreemde plekken, ombekende bestemmingen. Het liefst loopt ik net achter de toeristen langs. Natuurlijk met een avontuurlijke glimp naamr de meest bekenden plekken. Maar zeker ook de steegjes. Mag ik uw reisbestemming in beeld brengen?