Reisfotografie


Laat je reis vastleggen op een unieke manier! Zeer geschikt voor brochures, promotiemateriaal en andere websites. Het is uitdagend, maar ontzettend lonend om dit in te zetten.

Fotograaf Kim uit 's‑Hertogenbosch.

O.a. Portretfotografie, Fotoreportage en Evenementenfotografie

De rauwheid van het leven, vooral lokaal. Hoe is de cultuur, hoe is het dagelijkse leven van andere culturen, in andere landen aan de andere kant van de aardbol, of in een van onze buurlanden?  Dat vastleggen? Ik vind het een genot. Je wereldbeeld wordt breder, je visie wordt breder. Plus ik kan me er totaal in verliezen. 

Fotograaf Marcel uit Noordwijk.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Evenementenfotografie

Fotografie is voor mij de ultieme expressie van mijn persoonlijke visie op de wereld en alles wat daarbinnen visueel vast te leggen is.

Fotograaf Eric uit Arnhem.

O.a. Bedrijfsfotografie, Kinderfotografie en Portretfotografie

Reportage ins mijn passie. Ik ga graag naar vreemde plekken, ombekende bestemmingen. Het liefst loopt ik net achter de toeristen langs. Natuurlijk met een avontuurlijke glimp naamr de meest bekenden plekken. Maar zeker ook de steegjes. Mag ik uw reisbestemming in beeld brengen?

Fotograaf Renate uit Den Haag.

O.a. Bruidsfotografie, Loveshoot en Bedrijfsfotografie

Als destination wedding trouwfotograaf en reisblogger heb ik veel ervaring opgedaan met reisfotografie. 

Fotograaf Paulien uit Nijmegen.

O.a. Fotoreportage, Natuurfotografie en Landschapsfotografie

Het fascinerende in de fotografie is dat iedereen zijn of haar eigen beleving heeft van de werkelijkheid; niet iedereen ziet hetzelfde. Ik ben altijd op zoek naar eenvoud, rust en duidelijke lijnen. Door compositie, standpunt, oog voor detail en kadrering kan ik mijn eigen beeld creëeren. Ook alledaagse zaken worden daardoor bijzonder. Omdat ik voor het type fotografie dat ik doe er vaak op uit moet en lekker buiten kan werken geeft het mij een gevoel van vrijheid. Fotograferen voelt dan ook absoluut niet als werk. Immers, ik kan doen wat ik het liefste doe! Naast fotograaf ben ik ook grafisch vormgever. Bij mij kunt u terecht voor de opmaak van rapporten, posters, flyers, boeken en proefschriften of voor het ontwerpen van een huisstijl en een website. Sinds maart 2015 behoor ik ook tot het zogenaamde Dream Team van BLURB voor cover design | interior design | photography.   In mijn vrije tijd ga ik graag tuinen bekijken. Ik ben in de zomer ook reisbegeleider van tuinenreizen.Zo houd ik mijn 'oude' vak ook levend en daar geniet ik erg van. Reizen doe ik graag en vanzelfsprekend wordt er dan veel gefotografeerd!

Fotograaf Lotte uit Amsterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Familiefotografie

Fotografie helpt mij verhalen te vertellen die ik niet zo sterk in woorden zou kunnen vertalen.

Fotograaf Kim uit Den Haag.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Ik ben een fotograaf met jaren ervaring in zowel Europa als de Verenigde Staten en heb op het moment meer dan 25 Ambassades als klant. Verder werkt ik wekelijks aan (commerciele) shoots als Meetings en seminairs voor de Verenigde Naties, de Nederlandse regering, Buitenlandse Zaken, inkomende presidenten op staatsbezoek, handelsmissies etc etc. Naast reportage fotografie op hoog niveau maak ik (statie) portretten, leg ik recepties vast, leg ik bezoeken aan het koninklijk paleis vast en doe ik prive evenementen ( prive etentjes etc). Daarnaast doe ik ook huwelijks fotografie op hoog niveau en maak ik wekelijks albums voor mijn klanten. Verder ben ik onder andere hoofdfotograaf voor Diplomat Magazine. United Nations (UN) - International Criminal Court (ICC) - Organisationfor the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW) - Presidency of theRepublic of Liberia - Embassy of France to the Kingdom of the Netherlands- Embassy of India to the Kingdom of the Netherlands - Embassy of theUnited Arab Emirates to the Kingdom of the Netherlands - Embassy of Kenyato the Kingdom of the Netherlands - Consulate of The Netherlands in SanFrancisco to the United States of America - Embassy of Kuwait to theKingdom of the Netherlands - Embassy of El Salvador to the Kingdom of theNetherlands - Embassy of Panama to the Kingdom of the Netherlands -Embassy of Pakistan to the Kingdom of the Netherlands - Embassy of Burundito the Kingdom of the Netherlands - City & County of San Francisco,Mayor’s office – United States of America - Embassy of Côte d’Ivoire tothe Kingdom of the Netherlands - Embassy of Hungary to the Kingdom of theNetherlands - Embassy of Tanzania to the Kingdom of the Netherlands -Embassy of Uganda to the Kingdom of Belgium - Embassy of Macedonia to theKingdom of the Netherlands - Embassy of Botswana to the Kingdom of Belgium- Embassy of Armenia to the Kingdom of the Netherlands - Embassy ofGuatemala to the Kingdom of the Netherlands - Embassy of the DominicanRepublic to the Kingdom of the Netherlands - Embassy of Cyprus in TheNetherlands - Representation of Taiwan to the Kingdom of the Netherlands -Embassy of Peru to the Kingdom of the Netherlands

Fotograaf Eiko uit Broek in Waterland.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en High end portretfotografie

Fotografie ( fotos = licht , graphos = schrijven ) is een ambachtelijk beroep waarmee je producten, maar ook mensen of gebouwen, fraai kunt uitbeelden. Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby & passie mijn beroep mocht maken. Bij gebruik van het juiste licht wordt alles mooier & sexier, waardoor het beter verkoopt of aangenamer is om naar te kijken.

Fotograaf Henk uit Nijmegen.

O.a. Bruidsfotografie, Kinderfotografie en Portretfotografie

Swayambunath in Kathmandu is een belangrijk pelgrimsoord voor zowel hindoes als boedhisten die hier komen om te bidden en offers te brengen. Het natuurlijk element is overal aanwezig in de vorm van apen, duiven, honden en heilige bomen en samen met de mens vormen zij een harmonie van religie en natuur. Elke ochtend, bij het aanbreken van de dag, vieren miljoenen pelgrims het bondgenootschap tussen de zon en de rivier, waarborg voor de dagelijkse wedergeboorte van alles wat leeft op aarde. Voor de hindoes is de Ganges gelijk aan God. Zijn water schenkt vergeving, verlossing en zaligheid. Elke druppel is heilig, reinigend en louterend. In de 3000 kilometer lange rivier baden naakte sadhu’s, asceten en heiligmannen, in lompen gehulde bedelaars en olifanten met hun mahouts. Oeroude rituelen zijn te vinden naast elektrische crematoria, fabrieken en moderne havens. De vele contradicties langs de Ganges maken deel uit van een eeuwenlang proces van groei en verandering.  

Fotograaf Lieske uit Doorwerth.

O.a. Bedrijfsfotografie, Groepsportret-fotografie en Interieurfotografie

Niets leuker dan op ontdekking te gaan in een nieuwe omgeving, me te laten raken door landschappen, steden dorpen, mensen, gebeurtenissen en dit alles vast te leggen met mijn camera. Ik ben altijd enorm gefocust op licht en kleur en maak - terwijl ik om me heen kijk - de 2-dimensionale compositie van de 3-dimensionale 'werkelijkheid' direct in mijn hoofd. Als ik na een reis mijn foto's terugzie en alle herinneringen komen direct weer boven, hoop (en merk) ik dat ik anderen met mijn beelden ook in vervoering kan brengen.