Luchtfotografie


Luchtfotografie geeft een apart en mooi beeld van bovenaf. Hierbij kun je denken aan evenemententerreinen, woonhuizen of juist natuurgebieden. Goed overleg is noodzakelijk. 

Fotograaf Bram uit Nunspeet.

O.a. Luchtfotografie

Iedere keer geniet ik weer wanneer ik boven Nederland vlieg en het gevarieerde landschap onder me zie en vastleg. 

Fotograaf Marco uit Graft.

O.a. Bedrijfsfotografie, High end portretfotografie en Evenementenfotografie

Ik breng bedrijven in beeld! Ik luister, ik observeerIk kijk, ik fotografeerIk geef vorm, ik creëer!   Met mijn bedrijf ben ik veel meer dan enkel fotograaf: ik breng met fotografie bedrijven en professionals in beeld! Beeldcommunicatie gaat verder dan simpelweg een paar foto’s op de website of in een brochure. Het is het samenspel tussen doel, doelgroep, boodschap en vormgeving wat bepaalt hoe effectief een reclame uiting is.

Fotograaf Rob uit Rotterdam.

O.a. Luchtfotografie en Drone fotografie

Wij zijn een verrassend leuk bedrijf en gespecialiseerd in professionele luchtfoto's en luchtfilms. Onze gecertificeerde piloten en camera operators zijn professionals en weten als geen ander wat er komt kijken bij een kwalitatieve luchtopnames. We vliegen met drones, vliegtuigen en Heli's en leveren van 12MP tot 200MP foto bestanden en kijken altijd naar de beste prijs kwaliteit verhouding; niet goed, geld terug.

Fotograaf Jorrit uit Den Haag.

O.a. Luchtfotografie

Vanuit een passie voor bijzondere perspectieven zijn wij altijd opzoek naar nieuwe manieren om onze creativiteit uit te drukken.