Interieurfotografie


Wil je je huis of kantoor verkopen/verhuren? Dan zijn goede interieurfoto’s belangrijk. Je geeft potentiële kopers een inkijkje in hun nieuwe leven. Hierbij wordt de juiste invalshoek, licht en ruimte genomen.

Fotograaf Bart uit Alphen.

O.a. Bedrijfsfotografie, High end portretfotografie en Evenementenfotografie

Het maken van interieurfoto’s is één van die uitdagingen in de fotografie die met name door beeldbewerking achteraf bepalend is is. Natuurlijk is het interessant om een interieur te fotograferen en een ruimte zo goed mogelijk uit te laten komen. Maar de beleving van het interieur vindt met name plaats door bewerking van het beeld. Tijdens mijn sessies interieurfotografie bespreek ik altijd vooraf uitgebreid wat uw wensen en behoeften zijn. Wilt u een strakke uitstraling van de ruimte of juist een sfeervolle en warme weergave? Moeten er objecten weg of juist toegevoegd worden? Wilt u graag modellen gebruiken of liever niet? Ik adviseer u graag over de beste opties. Tijdens het fotograferen zijn perspectief, compositie, vlakverdeling, kleur, ruimtelijk inzicht en het gebruik van licht belangrijke elementen om een foto te laten slagen. Spelen met sluitertijden, reflecties en belichting beïnvloedt een resultaat enorm. Ik ga graag op een creatieve manier om met de omgeving om een interieurfoto zo goed mogelijk in beeld te krijgen. Daardoor is mijn fotografie echt anders. Zijn de foto’s gemaakt? Dan maakt uitgebreide nabewerking het geheel af en ontvangt u een bijzonder mooi eindresultaat.   Meer informatie? Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op.

Fotograaf Martin uit Heerewaarden.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Industriële fotografie

Naast diverse commercieel opdrachten gericht op (landschaps)architectuur, interieur en project fotografie werk ik ook aan documentaire projecten. De afwisseling tussen het werken in door god verlaten, van de muggen vergeven locaties en daarnaast strakke architectuur, landschappelijke projecten en architectuur werkt aanstekelijk en zorgt voor duidelijke kruisbestuivingen. De experimenten die ik binnen mijn vrije projecten kan ontwikkelen, worden weer ingezet in de commerciele opdrachten, waardoor een vernieuwing in de fotografie blijft. Waarbij ook mijn grafische achtergrond duidelijk een invloed heeft op het beeld en de compositie.

Fotograaf Ivo uit Eindhoven.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en Industriële fotografie

Als ik fotografeer wil ik iets vertellen, aan de hand van foto's vertel ik een verhaal. Een interieur met de juiste verlichting geeft een bepaald gevoel als je jezelf erin bevind. Het overbrengen van dat gevoel en de juiste sfeer in de foto is een uitdaging. Op locatie werk ik meestal met natuurlijk licht en maak ik meerder opnamen met verschillende sluitertijden.  Bij de nabewerking maak ik daar een naadloos geheel van.  Ik verkoop geen foto's, maar een manier van kijken.

Fotograaf Darren uit Amsterdam.

O.a. Interieurfotografie en Architectuurfotografie

My career in interior photography began as an assistant photographing room settings. I fell in love with the attention to detail, the focus on the atmosphere and perspective to explain a space. I photograph office spaces, hospitality interiors, and multi-use residential projects, but the consistency with my photogaphs is always the relationship the space has to the environment that surrounds it. I love showing connecting spaces, seeing through to other aspects of the building or outside. Time of day is crucial for this, and I really focus on shooting where there is the maximum amount of natural light pouring in through windows and doors to activate the rooms.

Fotograaf Andrew uit Delft.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

Met fotografie kan je zo creatief zijn als je wil, er zijn geen beperkingen. Het hangt allemaal van jezelf af hoe je het beeld vastlegt met je camera.

Fotograaf Pieter uit Eindhoven.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

Bij de verkoop van een huis is het nodig aandacht te besteden aan een aantal punten. Wat wordt de vraagprijs? Ziet de tuin er goed uit? Zijn er noodzakelijke reparaties voor als er kijkers komen? Natuurlijk moeten er ook foto's van het huis gemaakt worden om het beeld naar buiten te brengen. Via een makelaar zit dit vaak bij de prijs in of u betaald daar extra voor. Maar wat nou als u uw huis zelf te koop gaat zetten via Facebook of een verkoop site voor huizen? Wie maakt dan de foto's en wie zorgt dat deze mooi online komen te staan? Dat kunnen wij, vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Fotograaf Jan uit IJmuiden.

O.a. Interieurfotografie

Wat mij altijd opvalt wanneer ik bij mensen thuiskom om de woning te fotograferen, hoe nerveus ze zijn, uiteraard stel ik ze eerst op hun gemak en zorg ervoor dat de woning er opgeruimd en netjes uitziet, het is tenslotte de eerste indruk die telt! Het geeft mij altijd enorm veel voldoening wanneer de woning in enkele weken is verkocht, daar doe je het uiteindelijk voor!

Fotograaf Jeroen uit Breda.

O.a. Bedrijfsfotografie, social media fotografie en High end portretfotografie

Fotografie maakt het mogelijk u te onderscheiden van uw concullega’s. Met een frisse blik maakt studioRAW de foto’s die het beste aansluiten bij uw huisstijl, of het nu is voor een jaarverslag, brochure, website of advertentie.

Fotograaf Huib uit Rotterdam.

O.a. Bedrijfsfotografie, Industriële fotografie en Vastgoed reportage

Interieurfoto's maak ik zoveel mogelijk met bestaand licht. Voorop staat dat de sfeer van het interieur moet duidelijk terug komen in de foto's.