Hoogte Fotografie


De hoogtefotograaf gebruikt een statief rond de zeven meter om een ander perspectief te bieden op je evenement, woonhuis of natuurgebied. Je hebt hier geen vergunning voor nodig!

Fotograaf Martin uit Heerewaarden.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Industriële fotografie

Naast diverse commercieel opdrachten gericht op (landschaps)architectuur, interieur en project fotografie werk ik ook aan documentaire projecten. De afwisseling tussen het werken in door god verlaten, van de muggen vergeven locaties en daarnaast strakke architectuur, landschappelijke projecten en architectuur werkt aanstekelijk en zorgt voor duidelijke kruisbestuivingen. De experimenten die ik binnen mijn vrije projecten kan ontwikkelen, worden weer ingezet in de commerciele opdrachten, waardoor een vernieuwing in de fotografie blijft. Waarbij ook mijn grafische achtergrond duidelijk een invloed heeft op het beeld en de compositie.

Fotograaf Huub uit Rosmalen.

O.a. Hoogte Fotografie

Bij hoogtefotografie is het elke keer fantastisch om je onderwerp zo vrij (en hoog!) als een vogel te kunnen benaderen. Je te mogen verplaatsen in een standpunt vanaf zo'n 8 meter hoogte.

Fotograaf Kees uit Boskoop.

O.a. Modelfotografie, Productfoto's Webshop en Vastgoed reportage

Altijd weer verrassend standpunt kiezen dat is leuk. In dit geval een fysiek verrassend standpunt vanaf een hoogtemast. De omgeving bekijken zoals je het eerder nooit zag.

Fotograaf Jeroen uit Breda.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Luchtfotografie

De Nederlandse wet biedt restricties én mogelijkheden voor luchtfoto's en video's. Om dit ook vooraf te kunnen bewijzen ben ik aan het studeren via Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart voor Remote Piloted Aircraft. Met de reeds opgedane ervaring in drone racing en bedrijfsfotografie en videografie bleek de combinatie met erg goed te liggen.  Bij fotografie en videografie is gezond verstand en een professionele houding al belangrijk, met gebruik van drones is het zelfs cruciaal. Het is belangrijk om de veiligheid voor alle betrokkenen te waarborgen en daarmee zoveel mogelijk de klant te begeleiden tot een maximaal resultaat. Een korte scan van de locatie vooraf is belangrijk om de (on)mogelijkheden te bepalen en maximaal resultaat te behalen. Vragen? Neem contact op voor advies. Video's kan ook, zie bijvoorbeeld deze 2: Golfbaan: https://vimeo.com/181519158 Restaurant: https://vimeo.com/181406255 Fitness centrum: https://vimeo.com/181519159

Fotograaf Henri uit Loon op Zand.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Vastgoed reportage

Bent u op zoek naar een foto die meer zegt dan een opname vanuit een normaal standpunt gemaakt, dan ga ik tot 8 meter de hoogte in met een fotomast. Waarom een mast en geen drone?  8 meter is ruim voldoende om het verschil te maken en de omgeving niet te verstoren en de veiligheid te kunnen waarborgen.