Google Street View - 360


Verbeter de zichtbaarheid van je bedrijf met een 360 graden rondleiding. Deze virtuele tour kan gebruikt worden op je website, in Street View of in een bedrijfspresentatie.

 

Fotograaf Dennis uit Gouda.

O.a. Google Street View - 360

Interactieve verrijking van een virtuele tour met alles dat de beleving méér maakt dan alleen virtueel rondkijken, is een waardevolle toevoeging die mijn opdrachtgevers zich laat onderscheiden. Bovendien vergroot de totstandkoming van projecten de betrokkenheid van zowel mij als fotograaf als de opdrachtgever, met een des te waardevoller resultaat. Dit noem ik 'co-creatie'. Het betrekken van de mijn klanten in het hele proces maakt het werk naast nuttig ook erg leuk en helpt om de presentatie esthetisch tot het hoogste niveau te laten behoren.

Fotograaf Jeroen uit Breda.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Luchtfotografie

Als internet strateeg ben ik sinds 1998 bezig met fotografie. Eerst voornamelijk voor websites en mailings en vervolgens in social media en bedrijfsfotografie.  In 2012 behoorde ik tot de eerste 10 welke Google Bedrijfsfoto's werd opgeleid om Google Street View virtuele rondleidingen van bedrijven mocht gaan maken in Nederland. Het succes van (Google) virtuele rondleidingen ligt in de gebruiksvriendelijkheid en hoe de belangrijkste aspecten verstandig belicht worden om een maximale beleving te garanderen.  Uw Street View kan ik aanvullen met veel extra merkating kracht: o.a. informatieborden, video's,  'koop nu' links naar uw webshop, 'reserveer nu' opties of gewoon een bedrijschrijving van uw bedrijf. Door de uitgebreide ervaring weet ik als geen ander hoe ik met de klant tot een heldere definitie van het resultaat kan komen en samen succesen te vieren.  Tijdens de kennismaking zetten we de wensen en doelen op papier. Vervolgens bepalen we wie en wat daarvoor nodig is. Tot slot leggen we de datum(s) vast van de uitvoering en oplevering.

Fotograaf Mart uit Rotterdam.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Fotoreportage

Al jaren ben ik zelfstandig ondernemer. Begonnen als eigenaar van een klusbedrijf. Na de komst van mijn eerste dochter werd dat lastig combineren en ben ik de ICT ingerold wat ik deels vanuit huis kon doen. Tot op de dag van vandaag heb ik daar nog een grote klant van, maar het werk zelf vind ik uiteindelijk niet creatief genoeg. Vandaar dat ik het gewaagd heb de camera professioneel in te zetten. Tot nu toe met succes. Het heeft me tot nu toe ongelofelijk veel gebracht. De contacten, situaties en locaties waar ik normaal niet echt kwam. Het is zo'n pure kick als je ineens bovenop een gigantische bouwkraan staat nadat je de kraandrijver in zijn cabine hebt kunnen fotograferen. Of uit IJsland terugkomt om daar de reclame van een hotel te fotograferen. Unieke situaties met unieke klanten. Ik kan me niet voorstellen dat er iemand is die dat niet geweldig vind. Ik in ieder geval wel!

Fotograaf Abe uit Stolwijk.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Natuurfotografie

Als een van de allereerst in Nederland ben ik betrokken bij Google bedrijfs fotografie. Opgeleidt bij Google en daarmee niet alleen de fotograaf maar ook een beetje ambasadeur van het Google project.  Met Google bedrijfsfoto's komt uw bedrijf op dezelde wijze in beeld als het bekende streetview. Echter de kwaliteit van mijn beelden zijn veel beter wat u van google streetview gewend bent. Dat er meer mogelijk is met panorama beelden zult u wel begrijpen. Maak met het bedrijfspanorama een koppeling naar uw web-winkel of laat klanten d.m.v. geintegreerde filmpjes nog meer zien van uw producten en of bedrijf. een pop-up van de menukaart in het restaurant of een You Tube filmpje met uitleg over een product. Ook maak ik los staande panorama. Deze zijn niet op of aan aan google gekoppeld. Een panorama-tour waarbij u door een te koop staande woning kunt lopen. Deze functie is zeer geschikt in de vastgoed branche. Kijk in de portfolio. Hier staan een aantal werkende panorama's. Maar ook enkelvoudige panorama foto's. 

Fotograaf Martin uit Heerewaarden.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Industriële fotografie

Zowel voor interieur als exterieur kan het maken van 360° beelden een toevoeging zijn. Naast enkele foto's maak ik ook verschillende 360° en VR tours, waarbij er verschillende 360° foto's dmv hotspots aan elkaar worden gezet. Voorbeelden hiervan zijn op mijn eigen site te vinden.