Algemene studiofotografie


Zakelijke studiofotografie is een breed begrip. Alles wat geen food- of productfotografie is valt onder deze noemer. Denk aan een op te bouwen set, meubels/keukens en andere zaken.

Fotograaf Ilona uit Deventer.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en Fotoreportage

Werken in de studio heeft voor mij als fotograaf het voordeel dan ik ruimte en licht volledig zelf kan bepalen, ik ben niet afhankelijk van wat ik ter plekke aantref. Ook hier kunnen we kiezen voor verschillende stijlen, precies wat bij jou past!

Fotograaf Rienk uit De Lier.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en social media fotografie

Goede fotografie is eigenlijke een vorm van kunst en een goede fotograaf is een kunstenaar die speelt met licht. Geen moment en dus geen beeld is hetzelfde; dat maakt het vak zo bijzonder.

Fotograaf Zalmiy uit Heemstede.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Familiefotografie

Fotografie is voor mij de manier om mijn creativiteit op bijzondere wijze kwijt te kunnen. Het is telkens opnieuw een uitdaging om de mens achter de persoon voor mijn camera in beeld te brengen. 

10

Fotograaf Grietje uit Deventer.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Het vastleggen van bijzondere momenten in het leven van andere mensen vind ik heel mooi. Je komt dichtbij mensen en vertelt hun verhaal. In foto's kun je van alles vangen. Mooie momenten, maar ook gevoelens als tederheid en liefde. Ik kick er telkens weer op als ik een mooi beeld heb geschoten en hier klanten blij mee kan maken!

Fotograaf Reinier uit Breda.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

In het centrum van Breda, in unieke locatie op loopafstand van het station en goede parkeergelegenheid heb ik een ruime, goed uitgeruste studio van 50m2. Deze studio is geschikt voor digitale modellen shoots en portretten, maar ook voor het bijzondere wet-plate proces, een techniek uit 1860 uitermate geschikt voor portretten op glasplaat of tinplaat.

Fotograaf Willem uit Uden.

O.a. Bedrijfsfotografie, Algemene studiofotografie en Productfoto's Webshop

Fotografie is voor mij een fantastisch beroep wat me bij bijzondere mensen en op speciale plekken brengt, waar je waarschijnlijk anders niet al te snel zou komen. 

Fotograaf Judith uit Aalsmeer.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en social media fotografie

In alle rust objecten of mensen fotograferen, al dan niet in een setting. Zelf gecreerd, voor reclame doeleinden of creatief, heerlijk ontspannen aan het werk. Inspiratie vind ik in en om mijn woonplaats, Aalsmeer. Van oude ambachten tot industriele vormgeving; van roest tot strak rvs. Met de juiste belichting maak ik beelden die aanspreken bij een groot publiek, die vragan oproepen of aanzetten tot een mooie discussie. Altijd leuk en verassend om te doen! Mijn werkplek in de achtertuin; dat is fantastisch!

Fotograaf Robert uit Den Haag.

O.a. Bedrijfsfotografie, Fotoreportage en social media fotografie

Bedrijf, reprtage, profiel, Product en congressen fotografie allen me gevoel en snel voor direct gebruik voor brochures, inetermnet, smoelenboekje, social media en drukwerk

Fotograaf Roland uit Deventer.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en High end portretfotografie

Freelance fotograaf en trainer Roland Willemsen kreeg zijn eerste fotocameraatje toen hij 10 jaar oud was. Op zijn 16e kocht hij zijn eerste spiegelreflexcamera, een Praktika. Vanaf 1998 is Roland trainingen gaan geven en sinds 2012 doet hij dat in Deventer. De cursisten worden ontvangen in de eigen trainingsruimte of in zijn ruime fotostudio. Zelf fotografeert Roland o.a. met een Canon 5D mk III, maar heeft hij ook kennis van alle andere gangbare merken, zoals Nikon, Fuji, Olympus, etc. Iedere fotograaf ontwikkelt uiteindelijk een eigen stijl en bepaalde voorkeuren. Roland houdt vooral van portret, macro en avond-/nachtfotografie. Daarnaast ontwikkelt hij zich door in onderwaterfotografie en film, zowel boven als onder water. 

Fotograaf Georges uit Voorschoten.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en Modelfotografie

Met mijn foto's laat ik de schoonheid van de wereld zien. Weg zijn alle storende invloeden, helder is de bedoelde emotie of het basale product. Niets meer, niets minder. Al mijn foto's worden op lokatie gemaakt! Ik heb thuis geen studio: ik neem al mijn apparatuur mee naar de klant. Er is altijd wel een hoekje in het magazijn of een spreekkamer te vinden dat als tijdelijke fotostudio gebruikt kan worden. Alle getoonde foto's zijn gemaakt binnen een ruimte van slechts 4,5x6x3m (bxlxh). Zo heeft de klant een logistiek voordeel en kan er tijdens de shoot feedback gegeven worden. Voor grote klussen laat ik natuurlijk de apparatuur staan tot de klus af is, dat kan bij grote producties, zoals bijvoorbeeld voor een catalogus, een paar dagen duren. Ik maak ook altijd aantekeningen van de sets, zodat deze op een andere lokatie desgewenst opnieuw opgebouwd kan worden. Dat is handig voor bijvoorbeeld smoelenboeken voor een bedrijf met verschillende vestigingen.