Glamourfotografie


Voor één dag op en top model met een glamour fotoshoot? Je trekt je mooiste kleren aan, doet je haar mooi in model en zorgt dat je make-up perfect zit. Jij bent er klaar voor.

Fotograaf Jeroen uit Rijsbergen.

O.a. Google Street View - 360, Glamourfotografie en Interieurfotografie

Als ik opdrachten krijg die gerealiseerd moeten worden heb ik meestal, na een klein beetje uitzoek werk, de juiste techniek gevonden. Die techniek gebruik ik voor het behalen van een positief eindresultaat. Dit geeft mij een zeer voldaan gevoel.   Als ik opdrachten krijg die gerealiseerd moeten worden heb ik meestal, na een klein beetje uitzoek werk, de juiste techniek gevonden. Die techniek gebruik ik voor het behalen van een positief eindresultaat. Dit geeft mij een zeer voldaan gevoel.   Als ik opdrachten krijg die gerealiseerd moeten worden heb ik meestal, na een klein beetje uitzoek werk, de juiste techniek gevonden. Die techniek gebruik ik voor het behalen van een positief eindresultaat. Dit geeft mij een zeer voldaan gevoel.  

9,6

Fotograaf Gert-Jan uit Amersfoort.

O.a. Portretfotografie, Glamourfotografie en Modelfotografie

Voor mij is fotografie als schrijven met licht en schaduw. Het creëren van een beeld vol spanning, verwachting en uitdaging. Een foto is een verhaal op zich.

Fotograaf Andrew uit Delft.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

Met fotografie kan je zo creatief zijn als je wil, er zijn geen beperkingen. Het hangt allemaal van jezelf af hoe je het beeld vastlegt met je camera.

Fotograaf Bianca uit Oosterhout.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Alles wat ik zie in de werled zou ik vast willen leggen. Reizen vind ik geweldig en om in een land dan net even die andere foto te maken Newbornfotografie is zo mooi om te doen. de kleintjes verwelkomen in de wereld. en dan krijg je tijdens een shoot ook nog eens zo'n mooi lachje Smile to the world little ones

9,6

Fotograaf Maria uit Hilversum.

O.a. Bruidsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Familiefotografie

Fotoshoots met veel sfeer... we bedenken samen een thema en ik ga dat concept dan uitwerken.. het kan simpel met mooie natuurlijke achtergrond .. of mooi met een paard of een schommel maar het kan ook wat extremer met een motor of een slang! Dit soort shoots kan prima alleen maar is makkelijker (en goedkoper) te realiseren voor groepjes dus kom samen met vriendinnen voor een pin-up shoot met een coole vintage harley of als je durft een echte python.. of als je zelf een idee hebt natuurlijk stuur me een p.m. ik hoor het graag.. De zeer uitgebreide shoots met extra's (dieren auto motor) vallen onder de Glamourserie ,,studio" pakketten. Een fotoshoot bijvoorbeeld in het bos met alleen kleine props of een schommel oid vallen onder de Glamourshoots pakketten op locatie. De verschillende settings zullen wel in dezelfde omgeving zijn maar met andere style achtergrond of kleding. Voor een pin-up shoot kan eventueel styling en/of MUA geregeld worden .. tegen een meerprijs

Fotograaf Arthur uit Duiven.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Glamour fotografie doe ik het liefste op locatie. Modellen en glamour fotografie is ook fantastisch om te doen.Ik doe dat zoals al mijn foto-opdrachten met veel enthousiasme en dat enthousiasme slaat vaak over naar het model, dus naar degene die ik moet portretteren, juist dan komen ze zelfverzekerd en vele malen beter op de foto.Wil je visasie erbij hebben?Daar kan ik voor zorgen tegen een meerprijs.  

Fotograaf Ingrid uit Zwijndrecht.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Ik hou er van om mijn eigen stijl aan mijn fotos toe te voegen, dit zie je in de fotos die op mijn website kan vinden. Mijn stijl is glamorous-soft-cookie en als je een fotosessie met mij wil zal je ook fotos krijgen in deze stijl.Als vrouw verdien je wel eens dit soort aandacht. Met een fotosessie zoals deze voel je je speciaal en doe je je zelfvertrouwen tegoed. Spontane fotos: Ik vind er zelf niet veel aan om fotos te maken van mensen in een onatuurlijke-geforceerde pose. Naar mijn mening zal een foto goed tot zijn recht komen als er een goede klik is tussen mijn gasten en mij. Een geforceerde pose past daar niet goed bij. Voor mij is het belangrijk dat je je op je gemak voelt en dat je een leuke tijd hebt. Details: Mijn oog valt op de kleinste details, dat draagt bij aan een goed resultaat. Ik heb in mijn studio vele accessoires die we kunnen gebruiken, bijvoorbeeld: parel kettingen, hoeden, kante handschoenen, corsets, jurken, en nog meer.

Fotograaf Wim uit Driel.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Haal het beste uit jezelf en doe jezelf of je partner een prachtige glamour-foto cadeau. Je boekt met deze glamourshoot een unieke ervaring waar je nog jarenlang met plezier op terug zal kijken. Een professioneel resultaat. Welke stijl je ook wilt voor je foto’s; glamourfoto’s, romantisch, trendy, hip, stoer, fashion of wat spannender; alles kan. De kledingsetjes en accessoires breng je zelf mee, waarna je samen met de fotograaf en of styliste een keuze maakt uit de verschillende stijlen en achtergronden.

Fotograaf Pauli uit Almere.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Op je best op de foto. Een prachtig portret van jezelf. Opgemaakt worden door een visagiste, die ook je haar doet. Een styliste die helpt bij de aankleding van jou en van de setting. EN dan de fotograaf natuurlijk nog. We kunnen een thema afspreken, zoals bv in de stijl van je favoriete acteur of actrice, je favorite film, noem maar op. Of in een kunstzinnige stijl. Zelfs een tikje stout mag. Alles in overleg. Zwartwit fotoos zijn prachtig voor glamourfotografie; geeft t altijd net dat beetje extra. Dus zal ik een aantal fotoos gratis omzetten naar zwartwit.