Natuur & Landschap


Vind direct je Natuur & Landschap fotograaf.
Vergelijk op prijs, stijl en reviews ✓ 1115 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief.

Het thema natuur & landschap bestaat uit vijf categorieën, namelijk: natuurfotografie, onderwater fotografie, landschapsfotografie, luchtfotografie en tuin & botanisch. Op deze pagina vind je meer informatie over het thema natuur & landschap en de vijf categorieën. Je kunt foto’s bekijken, lezen over natuur & landschap en zoeken naar de fotograaf die het best bij jou en jouw wensen past.

Natuurfotografie

De natuur op zijn mooist. Nooit hetzelfde, altijd inspirerend. De schoonheid kan zitten in de kleinste details. Laat landschappen, bergen en wilde dieren op zijn mooist op de foto staan. 

Onderwater fotografie

De wondere wereld van de onderwaterfotografie, vaak toegepast in tropische wateren of bij sporten zoals waterpolo en onderwaterhockey. Het is een vak apart, waarbij veel kennis en speciale apparatuur vereist is.

Landschapsfotografie

Bij landschapsfotografie gaat het erom dat de prachtige plaatjes van buiten een bijzondere plek binnen krijgen. Rustgevende beelden of juist actieve landschapsfoto's met dieren of personen erop.

Luchtfotografie

Luchtfotografie geeft een apart en mooi beeld van boven, van een natuurgebied of een woonwijk. Je kunt tevens je bedrijfsevenement van boven vast laten leggen door een luchtfotograaf voor foto's op Facebook of de website. Voor het beste resultaat bepalen piloot en fotograaf het moment van vliegen in verband met de weersomstandigheden.

Tuin & Botanisch

Tuinfotografie is een vak apart. De tuinfotograaf heeft een voorliefde voor de natuur en tuinen, buiten fotograferen is zijn of haar specialiteit. De kleinste details, de felste kleuren en de juiste belichting brengen jouw tuin tot leven. 

Wat krijg ik dan?

  • Prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio.
  • Ze zijn exclusief BTW.
  • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.
  • Je mag je foto's vrij gebruiken voor jouw bedrijf.