Loveshoot


Heb je nog geen professionele foto’s samen met jouw partner? Ga in de studio of op locatie foto’s maken. Deze zijn zeer geschikt om een verloving of bruiloft aan te kondigen.

 

Fotograaf Aleksandra uit Amsterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

I think photography is important, because it lets you to capture the beauty of the world forever.

Fotograaf Zalmiy uit Heemstede.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Familiefotografie

Fotografie is voor mij de manier om mijn creativiteit op bijzondere wijze kwijt te kunnen. Het is telkens opnieuw een uitdaging om de mens achter de persoon voor mijn camera in beeld te brengen. 

10

Fotograaf Theo uit Lisse.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Willen jullie de liefde voor elkaar laten vastleggen in een prachtige persoonlijke fotoreportage? In de buurt hebben we heerlijke romantische locatie's zoals het strand, de duinen, bos of een prachtig kasteel. De shoot duurt ongeveer een uur en jullie houden er een prachtige herinnering aan over.   

Fotograaf Renate uit Den Haag.

O.a. Bruidsfotografie, Loveshoot en Bedrijfsfotografie

Ik vind bruidsfotografie een enorm bijzonder vak omdat ik als trouwfotograaf verschillende fotografie disciplines op een dag uitoefen maar vooral ook omdat ik onderdeel wordt van een bijzondere dag van een groep mensen. Ik vind het iedere keer weer mooi om mee te maken hoe mensen elkaar vertellen hoeveel en waarom ze van iemand houden. Niet alleen het bruidspaar maar ook vrienden en familie grijpen een trouwdag vaak aan om anderen te laten weten hoeveel ze om elkaar geven, ik vind het fantastisch om deze schaarse momenten vast te mogen leggen. Binnen de trouw fotografie heb ik mij in de loop der tijd gespecialiseerd in bruiloft in het buitenland en expat bruiloft in het buitenland en expert bruiloftenert bruiloften. Hierdoor kan ik mijn liefde voor fotografie, ondernemerschap en reizen combineren. In een vorig leven werkte ik in de muziektheater wereld en deze liefde voor theater uit ik nu nog door middel van de theater foto's die ik maak van musicalvoorstellingen, premières en perspresentaties.

Fotograaf Jentl uit Oud Gastel.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Oh, de Liefde. Ik leg jullie met liefde vast. Vieren, beleven, herinneren. Een bruiloft, verloving (wie verrast zijn/haar geliefde tijdens een fotosessie met een aanzoek? Oh toe!) maar ook (en vooral) zomaar. Niet zomaar een fotosessie maar om zomaar de liefde te vieren.In de liefde kan alles, toch? Wat liefde is voor jullie leg ik vast. Niet door statig te poseren maar door elkaar echt lief te hebben (jullie dus ;-)). Door Beloved technieken kan ik op een hele natuurlijke en bijzondere manier fotograferen. Echtheid, een glimlach, puurheid, kleur, jullie liefde. Een mooie liefdevolle fotosessie dus. Of, een registratie van jullie prachtige huwelijksdag. Zijn er nog meer liefdesmomenten? Ik leg ze graag vast voor jullie om een bijzondere reportage te kunnen leveren.

Fotograaf Wim uit Driel.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Wil je jouw relatie in de schijnwerpers zetten? Gewoon omdat je zo dol bent op je partner, om het jubileum van jullie relatie te vieren, of omdat je je beste vriendin wilt bedanken voor alles wat jullie samen beleefden? Laat in deze lofshoot, duoshoot de meest bijzonder foto’s van jullie samen maken. De shoot kan in alle stijlen die je zelf wilt. Stoer, lief of juist sensueel. Het resultaat is altijd een een fotoreeks die bij jullie relatie past. Buiten de mooie foto's die de duoshoot oplevert is het ook een bijzondere ervaring die jullie samen ondernemen. Jullie creëren weer een nieuwe herinnering met elkaar. We nemen de tijd om jullie op je gemak te stellen, om samen op de foto te gaan, maar ook om jullie apart te fotograferen.

Fotograaf Ingrid uit Zwijndrecht.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Wil je de liefde vastleggen? Zijn jullie verloofd? Of wil je parner verrassen met een leuke cadeau? Hier wil ik graag aan mee werken. Tijdens de couples fotosessie maak ik fotos op een romantische en speelse manier. Jullie kunnen in jullie eigen kleren gebruiken. Ik heb accesoires die we kunnen gebruiken voor een romantische picknic met een flesje proseco er bij bijvoorbeeld.

Fotograaf Chantal uit Amersfoort.

O.a. Bruidsfotografie, Loveshoot en Kinderfotografie

Fotografie gaat voor mij om het vastleggen van herinneringen of momenten. Op dit moment lijkt het misschien niet belangrijk dat er foto's genomen worden maar over 10 jaar laat je graag aan jullie kinderen zien hoe jullie trouwdag eruit zag of zet je een foto van iemand die er niet meer is op de kast.Wanneer ik een bruiloft of familie fotografeer, staat dan ook altijd de klant en haar wensen centraal, want; elke bruiloft of familie is anders. Ik luister graag naar jullie wensen om zo samen tot een mooi product te komen.

Fotograaf Grietje uit Deventer.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Het vastleggen van bijzondere momenten in het leven van andere mensen vind ik heel mooi. Je komt dichtbij mensen en vertelt hun verhaal. In foto's kun je van alles vangen. Mooie momenten, maar ook gevoelens als tederheid en liefde. Ik kick er telkens weer op als ik een mooi beeld heb geschoten en hier klanten blij mee kan maken!

Fotograaf Jolien uit Breda.

O.a. Bruidsfotografie, Loveshoot en Kinderfotografie

Fotografie laat mij anders naar de wereld kijken. Wanneer ik mijn camera bij me heb, verandert mijn blik op de wereld. Ik kijk met veel meer aandacht, ik zie opeens veel meer bijzondere dingen, die me misschien zonder die camera ontgaan waren. En door effectief die foto op dat moment te maken heb je dat ene speciale beeld vereeuwigt. Geweldig toch?  Naast fotografie houd ik me ook bezig met film en videokunst. Het grootste verschil hiertussen vind ik toch wel dat je met fotografie met maar 1 beeld een verhaal moet vertellen, terwijl je met film meerdere beelden kunt gebruiken. Beiden heel interessant, sommigen momenten lenen zich meer voor film, anderen jùist voor fotografie.