Loveshoot


Heb je nog geen professionele foto’s samen met jouw partner? Ga in de studio of op locatie foto’s maken. Deze zijn zeer geschikt om een verloving of bruiloft aan te kondigen.

 

Fotograaf Zalmiy uit Heemstede.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Familiefotografie

Fotografie is voor mij de manier om mijn creativiteit op bijzondere wijze kwijt te kunnen. Het is telkens opnieuw een uitdaging om de mens achter de persoon voor mijn camera in beeld te brengen. 

10

Fotograaf Grietje uit Deventer.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Het vastleggen van bijzondere momenten in het leven van andere mensen vind ik heel mooi. Je komt dichtbij mensen en vertelt hun verhaal. In foto's kun je van alles vangen. Mooie momenten, maar ook gevoelens als tederheid en liefde. Ik kick er telkens weer op als ik een mooi beeld heb geschoten en hier klanten blij mee kan maken!

Fotograaf Manola uit 's‑Hertogenbosch.

O.a. Bruidsfotografie, Loveshoot en Bedrijfsfotografie

Wat is er leuker dan het versturen van een trouwkaart die speciaal voor jullie is ontworpen.... Een kaart waarin jullie persoonlijkheid en ideeën voor de trouwdag zitten. Door de combinatie van grafisch ontwerp en foto's gemaakt tijdens een Loveshoot, kan ik een unieke trouwkaart voor jullie ontwerpen.

Fotograaf Ingrid uit Zwijndrecht.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Wil je de liefde vastleggen? Zijn jullie verloofd? Of wil je parner verrassen met een leuke cadeau? Hier wil ik graag aan mee werken. Tijdens de couples fotosessie maak ik fotos op een romantische en speelse manier. Jullie kunnen in jullie eigen kleren gebruiken. Ik heb accesoires die we kunnen gebruiken voor een romantische picknic met een flesje proseco er bij bijvoorbeeld.

Fotograaf Marjolein uit Soest.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Héérlijk vind ik dat; oude fotoboeken (of nog beter, dia's) doorkijken, herinneringen ophalen, van die 'oh, weet je nog!' momenten. Maar op dit moment op de foto gaan, om die momenten voor later te creëren...? Ècht niet! Hoeveel ik ook van mooie beelden hou, hoe graag ik fotografeer, hoe blij ik word als ik eindelijk eens een foto van mijzelf zie waar ik echt blij van word... Ook voor mij is die drempel hoog, maak ik liever de foto dan dat ik erop sta, denk ik 'ach, dat kom t de volgende keer wel'. Het is heel normaal en herkenbaar dat jullie eigenlijk geen idee hebben hoe je je precies moet gedragen en wat je precies kunt verwachten van een fotoshoot! Of dat je op de foto wilt omdat je iemand anders er blij mee gaat maken, maar het liefst zo snel mogelijk klaar bent. Daarom zal ik jullie onder andere door middel van wat opdrachtjes sturen. En probeer ik altijd die insteek te kiezen, waar jullie het meest van kunnen ontspannen! In de voorbereiding zullen we  hier al aandacht aan besteden; als je je snel ongemakkelijk of bekeken voelt, kiezen we niet voor een locatie in een sfeervolle, oude binnenstad. Er zullen een aantal klassieke geposeerde foto's bij zitten wanneer jullie met een groep zijn, maar daarna gaan we lekker losjes aan het werk. Mijn doel is om mooie, pure beelden te maken! Daarom stuur ik meer aan op het ontspannen en vrij voelen, dan het precies poseren. En uiteraard zal ik er echt wel op inspelen als iets niet erg flateus is. Na de shoot ga ik aan de slag met de foto's. Als jullie dat leuk vinden, kunnen jullie ook een preview op Facebook krijgen! Dan hoef je iets minder lang in spanning te zitten om het eerste resultaat van jullie shoot te zien. In mijn nabewerking zorg ik ervoor dat de foto's op een natuurlijk manier, optimaal zijn. Dit houdt in dat ik ervoor zorg dat de sfeer behouden of zelfs versterkt wordt door mooie contrasten, kleuren en belichting. Daarnaast bekijk ik ze stuk voor stuk om te kijken of er nog aanpassingen nodig zijn.

Fotograaf Milou uit Kerkdriel.

O.a. Newborn & Baby fotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Fotografie is iets wat je moet liggen. In deze moderne tijd van digitale fotografie en photoshop is het ontzettend moeilijk om je met je foto's te onderscheiden van de massa. Ik hoop mij daarom te onderscheiden als persoon. Ik kan met veel mensen goed overweg, kinderen voelen zich snel veilig bij mij en ik heb een enorm groot hart voor dieren.  Met een passie voor water is het mijn droom om ooit eens onder water goed te leren fotograferen. Zodra de financiën het toelaten komt er zeker een fatsoenlijke onderwatercamera. Niets mooier dan het mysterieuze leven onder water vastleggen. 

Fotograaf Aimee uit Breda.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Like you fall in love over and over again...

Fotograaf Elena uit Apeldoorn.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Een loveshoot of love story is een fotoreportage waarin je samen met je partner op de foto gaat en waarbij ik jullie liefde voor elkaar vastleg. Een love story is een verhaal, verteld door foto’s. Het is het verhaal van twee mensen die hun liefde aan elkaar kenbaar maken. Om een goede reportage te kunnen maken zorg ik voor een ontspannen sfeer waarin jullie spontaan en ongedwongen kunnen zijn wie jullie zijn. Jullie hoeven dus niet te poseren en krijgen hooguit aanwijzingen.

Fotograaf Chantal uit Amersfoort.

O.a. Bruidsfotografie, Loveshoot en Kinderfotografie

Fotografie gaat voor mij om het vastleggen van herinneringen of momenten. Op dit moment lijkt het misschien niet belangrijk dat er foto's genomen worden maar over 10 jaar laat je graag aan jullie kinderen zien hoe jullie trouwdag eruit zag of zet je een foto van iemand die er niet meer is op de kast.Wanneer ik een bruiloft of familie fotografeer, staat dan ook altijd de klant en haar wensen centraal, want; elke bruiloft of familie is anders. Ik luister graag naar jullie wensen om zo samen tot een mooi product te komen.

Fotograaf Marcel uit Den Haag.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Tja, wat is er mooier om het geluk en de liefde vast te mogen leggen tussen twee mensen? Mijn kracht is om letterlijk afstand te houden en toch de juiste momenten weten vast te leggen. Het liefse fotografeer ik een Loveshoot in de buitenlucht. In de studio kan het net iets te gemaakt worden. Want zeg nou zelf, Love is in the air klinkt een stuk beter dan Love is in the studio. Voor de stellen die ik voor de camera gehad heb, levert het in ieder geval een prachtige herinnering op...