Bruidsfotografie


Je bruiloftsreportage is een belangrijke fotoshoot in je leven. Deze dag moet namelijk perfect vastgelegd worden door de bruidsfotograaf. Beelden zeggen meer dan duizend woorden, leg de liefde vast.

Fotograaf Jan uit Den Haag.

O.a. Bruidsfotografie

Wij zijn Jan en Lenneke. Wij wonen in Den Haag. Veel bruidsparen die ons boeken komen uit de regio, maar wij werken ook daar buiten. Jan fotografeert volledig beroepsmatig. Dit betekent dat Lenneke tijdens bruiloftsreportages mee fotografeert, en het voor- en natraject door Jan wordt verzorgd. Om in de snel veranderende wereld van beeld en multimedia bij te blijven volgen wij regelmatig trainingen en workshops. Ook blijven wij op de hoogte via vakliteratuur en collega’s. Wij reizen graag, voor wat betreft de fotografie beleven wij dan veel plezier aan het fotograferen van mensen, straattaferelen en landschappen.

Fotograaf Aimee uit Breda.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Als trouwfotograaf heb je het genoegen dat je twee gelukkige mensen mag fotograferen die tot over hun oren verliefd zijn. Dit shouwspel van liefde levert altijd emotionele sfeerbeelden op, trouwfoto's met mooie accesoires en met liefde gemaakte details.

Fotograaf Chantal uit Veenendaal.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Loveshoot

Dit wordt jullie grote dag! Met recht een dag om nooit meer te vergeten. Het lijkt mij dan ook een eer om deze speciale herinnering voor jullie vast te mogen leggen! Door mijn ongedwongen stijl van fotografie leg ik de liefde, alle mooie momenten en de kleinste details op een natuurlijke manier vast. Zo als de dag “echt” is! Na de bruiloft ontvangen jullie deze foto’s (in hoge resolutie) op een USB-stick.Ook verzorg ik graag een mooi fotoalbum. Deze albums zijn verkrijgbaar in vele kleuren en maten, en geheel naar eigen smaak te ontwerpen. Iedere bruiloft is uniek en ieder paar heeft zijn eigen wensen. Graag maak ik een afspraak om jullie te leren kennen, alle wensen te bespreken, de fotoalbums te bekijken en de bijbehorende mogelijkheden door te nemen. Aan de hand van dit gesprek maak ik geheel vrijblijvend een offerte op maat.

Fotograaf Elisabeth uit Bloemendaal.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Familiefotografie

Elisabeth:  gebruikte haar professionele camera voor het eerst op een bruiloft in Amerika bracht heel wat uurtjes door in de donkere kamer  is een mensenfotograaf woont sinds 2009 met haar lief en drie kids in Bloemendaal fotografeert met veel gevoel voor sfeer is dol op het natuurlijke (tegen-)licht vindt het een sport om op cruciale fotomomenten zo onzichtbaar mogelijk te zijn  is verslingerd aan Bootcamp in de duinen houdt van een ongedwongen en lifestyle-achtige manier van fotograferen werkt enthousiast en vol passie mee aan het creëren van tastbare herinneringen en haar motto is: Leef • Geniet • Bloei

Fotograaf Jentl uit Oud Gastel.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Oh, de Liefde. Ik leg jullie met liefde vast. Vieren, beleven, herinneren. Een bruiloft, verloving (wie verrast zijn/haar geliefde tijdens een fotosessie met een aanzoek? Oh toe!) maar ook (en vooral) zomaar. Niet zomaar een fotosessie maar om zomaar de liefde te vieren.In de liefde kan alles, toch? Wat liefde is voor jullie leg ik vast. Niet door statig te poseren maar door elkaar echt lief te hebben (jullie dus ;-)). Door Beloved technieken kan ik op een hele natuurlijke en bijzondere manier fotograferen. Echtheid, een glimlach, puurheid, kleur, jullie liefde. Een mooie liefdevolle fotosessie dus. Of, een registratie van jullie prachtige huwelijksdag. Zijn er nog meer liefdesmomenten? Ik leg ze graag vast voor jullie om een bijzondere reportage te kunnen leveren.

Fotograaf Nathalie uit 's‑Hertogenbosch.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Beleef de dag van je leven keer op keer door deze vast te laten leggen door fotostudio Difa. Bent u op zoek naar een fotograaf voor uw trouwreportage in de regio Den Bosch waarbij kwaliteit, ontspanning, maar vooral gevoel hoog in het vaandel staan, lees dan vooral verder. Als bruidspaar is het belangrijk je geen zorgen te hoeven maken over het reilen en zeilen van de mooiste dag van je leven. Daarom is het van belang dat je deze dag helemaal jezelf kunt zijn en er met volle teugen van kan genieten en alles gaat zoals jij dat hebt gepland. Dit geldt zeker ook voor jouw foto’s, want je kunt het niet zomaar nog een keer overdoen. Fotostudio Difa werkt dan ook op een zeer ongedwongen manier waarbij je echt jezelf kunt zijn en er naar jullie wensen wordt geluisterd. Samen met jullie maak ik deze dag helemaal compleet, zodat jullie er nog vaak van kunnen genieten. Graag bespreek ik met jullie de mogelijkheden en jullie wensen. Om zo een reportage op maat te maken. Zodat deze onvergetelijke dag nooit vergeten zal worden. De foto’s worden voor deze mooie en speciale dag op een USB geleverd. Ook kunnen de foto´s in een boek bewerkt en verwerkt worden.

Fotograaf Maria uit Hilversum.

O.a. Bruidsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Familiefotografie

Jullie mooiste dag..

Fotograaf Willem uit Lelystad.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Fotografie is een passie ,is van je hobby je werk maken en alles wat daarbij komt Hobby's :  Hardlopen en stijldansen

Fotograaf Diane uit Amstelveen.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Jullie trouwdag, één van de mooiste dagen van jullie leven. Deze dag wil je voor altijd vast leggen op een manier die bij jullie past. Spontaan en puur, ik blijf op de achtergrond en maak een verslag van jullie dag. Pak de momentjes mee die jullie niet mee krijgen als jullie elders bezig zijn, zie de details, leg de emotie vast van jullie en jullie gasten. Natuurlijk is er, indien gewenst, ook het momentje dat jullie samen op de foto gaan, wel of niet geposeerd, en vergeten we ook de familiefoto's niet. Op die manier wordt er een compleet overzicht gemaakt van jullie dag. 

Fotograaf Roelie uit Zwijndrecht.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Portretfotografie

Dat is mijn motto want als je foto´s bekijkt komen mooie momenten van vroeger weer in je gedachten. Dan beleef je die vakantie opnieuw, moet je weer giechelen als je foto´s ziet van het schoolfeest en glimlach je bij het zien van de foto´s van je lieve huisdier. En zo zal het ook zijn als jullie de foto´s van jullie trouwdag weer bekijken. Mede door de foto´s wordt jullie trouwdag een mooie, onvergetelijke herinnering. Als fotograaf is dat mijn beloning: mensen die blij zijn met foto's van hun dierbaren en van speciale momenten. Ik vind het bijzonder om deel uit te mogen maken van jullie trouwdag.