Bruidsfotografie


Je bruiloftsreportage is een belangrijke fotoshoot in je leven. Deze dag moet namelijk perfect vastgelegd worden door de bruidsfotograaf. Beelden zeggen meer dan duizend woorden, leg de liefde vast.

Fotograaf René uit Veenendaal.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Boudoir & Lingerie

Voor mij is fotografie zeer veelzijdig, het vergt soms veel en soms weinig op fysiek of op mentaal gebied maar wel altijd 100 % van je kunnen. Het samenspel van de diverse factoren zoals onderwerp, omgeving, licht, sfeer, creativiteit, adaptievermogen maken het voor mij een zeer leuk en boeiend vak. Doordat je creatief bezig blijft raak je ook niet snel uitgeleerd en blijf je jezelf ontwikkelen. Een ander leuk bijkomend voordeeltje is dat je op plaatsen komt waar je anders nooit zou zijn gekomen. En als dan het werk gedaan is ga ik heerlijk genieten van mijn gezin thuis. Sporten zoals fietsen en schaatsen, waarbij je heerlijk kunt uitwaaien in de natuur

Fotograaf Renate uit Den Haag.

O.a. Bruidsfotografie, Loveshoot en Bedrijfsfotografie

Het fotograferen van bruiloften in heel Europa geeft mij een fantastisch gevoel. Reizen maken dat ik me heerlijk voel maar twee verliefde mensen vastleggen in een gaaf landschap is echt het allerleukste om te doen. Tegenwoordig mis ik in elk mooi landschap dat ik zie een mooi stel mensen. Een stel toffe mensen maakt elke landschapsfoto net ff gaver, vind ik dan. Trouwen is overal ter wereld bijzonder maar kent overal zijn eigen tradities. Hoe verschillend de tradities ook kunnen zijn, de emoties zijn overal hetzelfde. Ik vind dat fascinerend en geweldig mooi om te zien. 

Fotograaf Grietje uit Deventer.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Grietje begrijpt dat jullie trouwdag veel te bijzonder is om je zorgen te maken over foto's of fotografen. Daarom leer je haar al vóór de trouwdag kennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Jullie wensen worden van tevoren besproken, zodat Grietje precies weet welke momenten, locaties en mensen belangrijk voor jullie zijn. Ook de kosten worden vooraf besproken, zodat jullie na afloop niet voor verrassingen komen te staan. Grietje heeft jarenlange ervaring als (trouw)fotografe en levert daarom creatieve foto's, waarbij de hoogtepunten van jullie dag op bijzondere wijze vastgelegd worden. Haar foto's zijn persoonlijk: ze tonen echte mensen, echte emoties en echte liefde. Stellen worden vastgelegd zoals ze zijn, maar dan op hun mooist. Bruidsparen met wie ze eerder heeft gewerkt, zijn onverdeeld enthousiast over de foto's, die bovendien al binnen 4 weken in hoge resolutie op usb-stick worden afgeleverd. Een trouwalbum wordt in overleg samengesteld, en wordt pas afgedrukt als het bruidspaar 100% tevreden is met het resultaat. Een mooie, bijzondere herinnering om samen nog een leven lang van te genieten.

Fotograaf Lindy uit Spanbroek.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Fotografie is mijn passie, van mijn passie heb ik mijn beroep gemaakt, ik fotograaf mensen zoals ze zijn, puur en echt .Iedereen is mooi, ik hou niet van poseren ben een echte journalistieke fotograaf, met een creatief oog voor detail.Ik wil dat mensen hun zelf herkennen in de foto en zelf ook zien hoe mooi ze zijn.Lifestyle en journalistieke fotografie passen helemaal bij mij, natuurlijk stuur ik wat aan waar nodig om zo een prachtig beel samen te creeeren.Bruiloften fotografeer ik journalistiek, puur echt en vol emtotie zodat je de dag na het zien van de foto's keer op keer weer herbeleefd.Overige fotografie zoals zwangerschap, kinderen, portretten etc fotografeer ik in lifestyle style, puur zoals jullie zijn en niet teveel poespas.

Fotograaf Chantal uit Amersfoort.

O.a. Bruidsfotografie, Loveshoot en Kinderfotografie

Fotografie gaat voor mij om het vastleggen van herinneringen of momenten. Over tien jaar kunnen terug kijken hoe mooi je bruiloft was of weer even kunnen voelen hoe leuk je basisschooltijd was. Ik fotografeer mensen graag zoals ze zijn en laat daarbij hun mooiste kanten zien.

Fotograaf Erald uit Breda.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Bruidsfotografie is een vak appart. Na een 1e kennismaking met het bruidspaar maken we een dagplan en kijken wat voor reportage het beste bij het bruidspaar past. Op de dag zelf mag alles en moet niks. Wel vind ik het belangrijk om de tijdsplanning die we samen besproken hebben in de gaten te houden. Qua fotografie bepalen we samen de locaties. En aan de hand van voorbeeldalbums zien jullie al snel in welke stijl er gefotografeerd gaat worden. Na de dag maken we een selectie van de mooiste foto's en daarvan wordt indien jullie dat willen jullie digitale fotoboek samengesteld. Indien gewenst zijn er mooie minialbums voor de bruidskinderen en ouderboekjes voor de beide ouders.

Fotograaf Aleksandra uit Amsterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

I think that every single person is beautiful and the task of the photographer is to bring it out. And show the person in the best possible way. I love photographing people and showing to them how beautiful they are. It makes me very happy to hear from my clients that I took the best photo in their life.

Fotograaf Saskia uit Waalwijk.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

De woorden " JA, IK WIL" zijn de woorden van trouw en belofte aan elkaar en het is aan mij om dit moment voor altijd vast te leggen! Bruidsfotografie, maar dan op de manier zoals u het wil! Waarbij u uzelf kunt zijn, uw dag kunt beleven en zeker weten dat alles voor u wordt vastgelegd. Mijn doel is het maken van een bruidsreportage die laat zien hoe uw dag echt was. Het idee dat u niet naar een collectie trouwfoto's kijkt, maar naar uw eigen trouwdag. Te zien is hoe u van elkaar houdt, hoe de gasten lekker aan het kletsen zijn en hoe iedereen genoot van uw dag. U kijkt naar elkaar en beleeft een persoonlijk momentje en onopvallend maak ik daar een mooi beeld van, zodat u jaren later nog terug kunt denken aan dit moment waarop alles perfect is. 

Fotograaf Aimee uit Breda.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Als trouwfotograaf heb je het genoegen dat je twee gelukkige mensen mag fotograferen die tot over hun oren verliefd zijn. Dit shouwspel van liefde levert altijd emotionele sfeerbeelden op, trouwfoto's met mooie accesoires en met liefde gemaakte details.

Fotograaf Zalmiy uit Heemstede.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Familiefotografie

Fotografie is voor mij de manier om mijn creativiteit op bijzondere wijze kwijt te kunnen. Het is telkens opnieuw een uitdaging om de mens achter de persoon voor mijn camera in beeld te brengen. 

10