Partyfotografie


Wil jij jouw feestavond professioneel op de foto laten zetten? Het is een uitdaging om de menigte, sfeer en emotie in beeld te brengen, maar de partyfotograaf kan dit met gemak.

Fotograaf Adri uit Breda.

O.a. Portretfotografie, Partyfotografie en Industriële fotografie

Telkens weer nieuwe mogelijkheden ontdekken in de fotografie en een steeds betere vakman worden. Daarnaast is mijn belangrijkste hobby golfen. 

Fotograaf Cesar uit Nieuwegein.

O.a. Fotoreportage en Partyfotografie

Vastellen van de sfeer bij het evenement is erg belangrijk. de bezoekers houden er ook van om fotos te maken. 

Fotograaf Ramon uit Breda.

O.a. Bruidsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Vrijgezellen fotoshoot

De rode draad in mijn leven is muziek, muziek heeft vaak een beeld nodig wat de sfeer bepaald of vastlegt. Mijn doel en werk is om zo goed mogelijk de sfeer vast te leggen, voornamelijk op muziek gerelateerde evenementen/ mensen portetfoto's etc. 

Fotograaf John uit Nuenen.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Zoals al eerder vermeld ben ik ruim 11 jaar werkzaam geweest binnen de jeugdzorg. Ik heb dit met erg veel plezier gedaan en met name erg veel geleerd over mezelf. Door de bezuinigen in de zorg werd de werkdruk hoger, maar het werkplezier nam af. Deze ontwikkelingen in de zorg hebben er voor gezorgd dat ik eind 2016 mijn baan heb opgezegd en geheel voor mezelf ben begonnen ... als fotograaf & videograaf! Waarom ook niet!!? Ik geniet van de vrijheid die ik heb, mijn flexibele werkdagen en ik zie mijn kinderen veel meer! En net zo belangrijk; ik zit beter in mijn vel!

Fotograaf Wim uit Zevenbergen.

O.a. Partyfotografie

Eerst stellen we samen een doel vast Bij fotografie is het van het grootste belang om vooraf een doel te definiëren. Er worden vaak honderden foto's op een feestje gemaakt waar vervolgens... niets mee gebeurt. Ik bespreek altijd eerst wat er moet worden vastgelegd, wat de hoogtepunten van een evenement zijn en vooral, wat moet er met de fot's gebeuren na afloop. Meestal adviseer ik om er een mooi fotoboek van te maken. Daarnaast kunnen er foto's voor een website gebruikt of op social media. Ook een fotopresentatie om op TV of PC af te spelen behoort tot de mogelijkheden. Ruim van te voren aan het werk Als we samen met de opdrachtgever hebben vastgesteld wat er uiteindelijk geleverd moet worden, gaan we aan de slag. Dat begint meestal al met de voorbereidingen van het evenement, ver voordat de gasten arriveren. Soms maak ik zelfs al enkele foto's van tevoren opnamen. Alles met als doel een compleet en interessant overzicht van het geheel te kunnen leveren, in welke vorm dan ook. De juiste middelen Ik beschik niet alleen over de juiste foto-apparatuur, maar ook over de software om fotoboeken of presentaties mee te maken.In combinatie met het contact vooraf, tijdens en na het evenement krijgt u precies wat u wilt (en een beetje meer...).

Fotograaf Henny uit Nijmegen.

O.a. Bedrijfsfotografie, Partyfotografie en High end portretfotografie

Het bijzondere van fotografie vind ik dat je het naar je eigen hand kunt zetten. Fotografie betekent letterlijk 'schrijven met licht'. Voor mij is dat vrij fundamenteel omdat ik echt beelden probeer te creëren. Een foto is voor mij niet perse een afbeelding van de werkelijkheid. Daarom gebruik ik ook licht op een bepaalde manier en versterk of voeg ik achteraf kleuren toe waarvan ik denk dat ze passen bij de sfeer van een foto. Het feit dat je dus invloed kunt uitoefenen op een foto en de mogelijkheden eindeloos zijn vind ik heel interessant aan fotografie.

Fotograaf Melanie uit Amsterdam.

O.a. Portretfotografie, Partyfotografie en Evenementenfotografie

For the coverage of your event in the Netherlands.  I also take international assignments on request. These assignments consist of private or corporate parties, birthdays, anniversaries, festivals, theater or dance shows... My experience, my focus on quality service and my spontaneity enable me to understand and adapt to each individual requirement and mission and capture the social interactions and the essence of each event. My assets: a discreet and smiling presence, capacity to adapt to all situations, reactivity and attention to details.

Fotograaf Hans uit Uden.

O.a. Partyfotografie, Evenementenfotografie en Concertfotografie

Feest, wisselend licht, show van een DJ alles bijelkaar een grote uitdaging om dit mooi vast te leggen. Door veel ervaring die ik inmiddels heb opgedaan ook bij concerten, kan ik de wisselende omstadigheden toch optimaal benutten voor het vastleggen van mooie foto´s

10

Fotograaf Jan Piet uit Den Haag.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Groepsportret-fotografie

Geen probleem! Omdat ik per jaar ongeveer 80 concerten fotografeer is snel handelen, ook in lastige omstandigheden als gewoel, weinig licht of snel bewegende onderwerpen geen probleem! Ook is er de ultieme tussenvorm van draagbaar studiolicht / flitsers aanwezig om indien gewenst grote ruimten vol personen toch in 1 keer te kunnen fotograferen. Uitgebreid portfolio op verzoek online beschikbaar.

9,6