Fotoreportage


Een reportage van een belangrijke gebeurtenis in jouw leven of in de loopbaan van het bedrijf. Welk verhaal wil je vertellen? Het maakt hierbij niet uit of het in de studio is of op locatie.

Fotograaf Remco uit Amsterdam.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en Fotoreportage

Bijzondere momenten en mensen in documentaire stijl vastleggenin fotogrfie en video. Puur, persoonlijk en met creatieve invalshoeken. Voor nationale en internationale bedrijven, artiesten, festivals en events. Dat is precies waar Remco Koenderman voor staat. In het moment, visueel krachtige beeldmateriaal genereren. Travel-, fashion, sport, lifestyle, music, portraits. Let it happen!

Fotograaf Arthur uit Duiven.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Een fotoreportage vind ik mooi om te maken. Je verteld het verhaal in beelden, beelden zeggen meer dan duizend woorden.

Fotograaf Kim uit 's‑Hertogenbosch.

O.a. Portretfotografie, Fotoreportage en Evenementenfotografie

Reportages maken vind ik heerlijk om te doen. Als een vlieg aan de muur observeer ik alles wat er zoal gebeurd. Van te voren verdiep ik mij eerst in het onderwerp of de situatie zodat ik er feeling mee krijg en weet wat mij te wachten staat. Zo kom je veel interessants tegen wat het fotograferen meer dan waard is. Omdat ik van nature erg onderzoekend ben is die verdieping van te voren voor mij geen straf en geeft dat de dimensie die een reportage mijn inziens nodig heeft. De mens en zijn verhaal zal altijd centraal staan in een reportage. Sfeer en gevoel vastleggen is wat mij echt voldoening geeft en waar ik heel blij van wordt. 

Fotograaf Bert uit Monnickendam.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Fotoreportage

Fotograaf word je niet zomaar, het komt ergens vandaan. Passie voor het vastleggen van beelden. Ik voel me - naast professioneel fotograaf - ook nog steeds een hobbyfotograaf: fotograferen wat ík mooi vind, en daarin volg ik mijn hart. Voorbeelden van mijn vrije fotografie kan je terugvinden op www.bertstrootman.nl , de site waar mijn hobbyfotografie te zien is .... 

Fotograaf Linda uit Eindhoven.

O.a. Fotoreportage

Wat ik doe als ik fotografeer zonder opdracht is het verhaal vastleggen. Ik observeer het liefst situaties en haal hier de mooie momenten dan uit. Ik analyseer de foto en haal de sterke kanten hieruit en benadruk deze doormiddel van bewerking. Mijn missie is om opdrachtgevers een tastbare herinnering te geven. Mijn kracht ligt in mijn creativiteit en enthousiastme..  Ik weet mensen zich op hun gemak te laten voelen en besteed aandacht aan elke foto. Door mijn observeren probeer ik de opdrachtgever mee te nemen in het verhaal wat ik voor me zie of wat er ontstaat.  Dat is ook tijdens reportages te merken en ik krijg vaak teruggekoppeld dat dat als heel prettig wordt ervaren. Ik laat je zijn wie je bent en zo kom je ook op de foto. 

Fotograaf Marijke uit Amersfoort.

O.a. Kinderfotografie, Fotoreportage en Uitvaartfotografie

Een fotoreportage maken is een vorm van fotografie die ik ook graag doe. Ik probeer doormiddel van deze reportage een fotoverhaal  te maken. Situatie's die belangrijk zijn om nog eens op terug te kijken. Dit kunnen uit eenlopende momenten zijn. Mijn bijgevoegde foto's heb ik gemaakt tijdens de "hoop voor loop ". Volwassen en kinderen die doormiddel van deze loop stil staan bij de ziekte kanker. Het mogen fotograferen tijdens dit soort  bijeenkomsten is bijzonder te mogen doen als fotograaf. 

Fotograaf Cesar uit Nieuwegein.

O.a. Fotoreportage en Partyfotografie

Vastleggen van sfeer en indrukwekkende momenten.

Fotograaf Robert uit Den Haag.

O.a. Bedrijfsfotografie, Fotoreportage en social media fotografie

Bedrijf, reprtage, profiel, Product en congressen fotografie allen me gevoel en snel voor direct gebruik voor brochures, inetermnet, smoelenboekje, social media en drukwerk

Fotograaf Pauli uit Almere.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Elke herinnering telt. Een (bijzondere) verjaardag, een receptie, jubileum, bedrijfsfeest, opening noem maar op. Het zijn die momenten die je graag wilt vasthouden. Mooie fotoos ervan maken dat een stuk gemakkelijker. Heb je zakelijk iets te vierem? Een receptie of jubilaris? Ook dat kom ik graag voor je vastleggen. Maar denk ook een aan schooluitje of een intien etentje omdat je 25 jaar getrouwd bent. Alles is mogelijk. En altijd on overleg.

Fotograaf Joke uit Rotterdam.

O.a. Bedrijfsfotografie, Fotoreportage en social media fotografie

Een sfeer neerzetten van jou organisatie door te fotograferen waar en wanneer het gebeurd.