Roelie 't Jong-Jeuring uit Zwijndrecht

Roelie uit Zwijndrecht

Wat is mijn drijfveer?

Wat is er nou mooier dan mensen blijmaken met een mooie onvergetelijke herinnering? Want in de afgelopen jaren ben ik erachter gekomen dat naast het fotograferen zelf het mij grote voldoening geeft als ik mensen blij kan maken met een mooi resultaat. En dat resultaat moet perfect zijn. Daarom blijf ik bezig om mezelf te ontwikkelen tot een goede fotograaf. Ik praat en overleg veel met collega's, ik verslind tijdschriften over fotografie, volg hier en daar workshops en maak vooral veel foto's. 


Wat maakt mij gelukkig?

Als het lukt om het mooie dat ik voor mijn ogen zie gebeuren op een even mooie manier vast te leggen. En dat geldt voor fotografie in allerlei discipline's. Het geeft een kick als ik het beslissende sportmoment heb vastgelegd, als ik een paar landende zwanen op de foto krijg of als ik net dat moment zie dat andere mensen ontgaat.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is een geweldig vak. De omgang met allerlei verschillende mensen vind ik één van de leukste kanten ervan. Je komt op plekken waar anderen niet gauw komen en omdat je allerlei verschillende soorten verzoeken krijgt van mensen verveelt het nooit en wordt je voortdurend uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.  

Lees Alle informatie over fotograaf Roelie uit Zwijndrecht
Nationaal foto cadeau