Vincent Schiphorst uit Wanswert

Vincent uit Wanswert

Wat is mijn drijfveer?

Ik ben pas zelf tevreden als het eindresultaat, na soms uren voorbereiding en samen met de klant werken op lokatie, mijn beeldscherm vult en er relatief weinig qua nabewerking nodig is. Het echte WOW-GEVOEL dus. Tijdens de shoot kan het soms zo zijn dat daar allemaal geen tijd voor is. Of tijd voor genomen wordt om de beelden al een blik te gunnen. Tijd is soms geld, en men wil vaak alles in een razend tempo gedaan hebben. Jammer is dat soms. Maar aan de andere kant legt het de lat keer op keer hoger. Met goed materiaal en kennis op elke willekeurige lokatie thuis komen met 'goed' materiaal. Als dat allemaal klopt weet ik zeker dat de klant een zelfde WOW-GEVOEL heeft als de beelden uiteindelijk onder ogen krijgt. Daar doe je het tenslotte voor!

 


Wat maakt mij gelukkig?

Een afwisseling in diverse opdrachten, en het liefst op lokatie en niet in een kille of kale studio met witte achtergrond. Laat mij dan er op uit trekken het land in opzoek naar de juiste lokaties. Gemak dient de mens en dat geldt zeker voor mijn klanten. Ik maak het ze gemakkelijk door zelf te kiezen waar, wanneer en hoe er gewerkt gaat worden. Flexibel als ik ben sta ik met mijn materiaal daar waar jij het wenst...


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

"Fotografie en digitale beeldbewerking zijn voor mij een paspoort geworden naar creatieve vrijheid." En daar is dan ook alles mee gezegd. Je kan binnen de fotografie en beeldbewerking zo veel mogelijk maken. Van een eenvoudig naturel portret tot het maken van complexe manipulaties. Alles kan...geen grenzen. Naast fotografie ben ik mij ook gaan bezigheoden met film. Een raakvlak met fotografie natuurlijk. En deze twee verweef ik graag met elkaar.  

Lees Alle informatie over fotograaf Vincent uit Wanswert