Marieke Ligtenberg uit Vught

Marieke uit Vught

Wat is mijn drijfveer?

Naast het werken-voor-een-baas (Marieke werkt in het onderwijs en Rianne in de verkoop) is het creatief bezig zijn voor ons een noodzaak ;-) Fotografie is een passie van Marieke en vormgeving van Rianne (hier heeft ze ook met veel plezier in gewerkt de afgelopen jaren). Mensen in een voor hun vertrouwde omgeving vastleggen en zien hoe iedereen op zijn manier geniet.... daar doen we het voor. Vaak zeggen mensen vooraf dat ze niet graag en/of mooi op de foto staan, maar wanneer we even bezig zijn en ik de eerste foto's op camera kan laten zien is het ijs gebroken en geniet echt iedereen. Ik misschien nog wel het meest.....


Wat maakt mij gelukkig?

Geluk is voor ons...... heel veel, maar ten aanzien van ons werk als fotograaf en vormgever is dat: blije klanten. Blij met het resultaat van waar ze ons voor gevraagd hebben. Als ik mensen of producten voor mijn camera heb en ik zie op mijn schermpje mooie plaatjes te voorschijn komen word ik gelukkig. Dit geldt ook voor onze vormgeving. De klant heeft een bepaald beeld voor ogen en als het dan nog mooier is dan dat hij/zij het had gehoopt....... G E L U K !


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Zijn wie we zijn, dat is het toch het mooiste wat er is. En dat ik dat dan kan en mag vastleggen..... Of het nu gaat om producten, kinderen, volwassenen, op beeld kunnen vastleggen wie die persoon is.

Lees Alle informatie over fotograaf Marieke uit Vught