Marian van den Boogaard uit Veghel

Marian uit Veghel

Wat is mijn drijfveer?

Met de camera in de hand vergeet ik de tijd, en ben ik alleen maar bezig, met creatief bezig zijn en om me heen kijken om zo mooie en leuke foto,s te maken, ik blijf kijken naar degene of datgene wat ik op de foto wil zetten en ook mijn  omgeving ben continu aan t bekijken en zoeken naar mogelijkheden van leuke positie,s.. 

Ik ben een open persoon, dus sta ook open voor de ideeën van anderen en persoonlijke inbreng van de klant, ik vind het belangrijk om de klant op hun gemak te stellen, want als zij zich lekker en goed voelen zie je dat terug op de foto.. ik probeer altijd een zo leuk gezellig en losse shoot te doen. En tot nu toe ervaren mensen dat ook zo.. bij kinderen ben ik 1 en al oor en oog voor t kind... ik ben ongemerkt continu aan t kijken hoe loopt en hoe beweegt iemand zich want dat kunnen leuke plaatjes zijn!! Bij mij is niks te gek.. ik vind t belangrijk dat je niet op de foto moet maar je mag bij mij op de foto! 


Wat maakt mij gelukkig?

Blije gezichten en vrolijke mensen en kinderen.. terug lachende of brabbelende  babytjes en na de shoot erg blije en leuke reacties op de site of mail! 

een tevrede klant daar doe je het voor en natuurlijk om zo mooi mogelijke herinneringen maken voor momenten die dierbaar zijn voor de klant. en ondertussen laat ik mijn creatieve geest en ideeen de vrije loop.. dat is het heerlijkste om te doen..

het samenspel tussen klant en mijzelf met de camera iets moois en blijvends neerzetten..


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie vind ik byzonder omdat je een herinnering mag maken voor het leven... het grote plaatje tot in detail kan vastleggen en de byzondere en mooie momenten van mensen vastleggen.. ze betrekken je toch bij een persoonlijk stukje van zichzelf.. en dat is byzonder!

zelf heeft fotografie mijn passie gehad.. iets wat je met het blote oog ziet en dat vast leggen voor altijd op mijn manier.. dat is mooi en leuk om te doen.. en zo zijn foto,s maken van personen of foto,s van de natuur 2 totaal verschillende dingen en die afwisseling maakt het leuk en boeiend. en ieniemienie dingen van de natuur waar je in kan duiken en de persoonlijkheden van de klant. beide erg mooi en boeiend! 

Lees Alle informatie over fotograaf Marian uit Veghel