Chantal Nab uit Veenendaal

Chantal uit Veenendaal

Wat is mijn drijfveer?

Als kind dwaalde ik al door de fotoalbums van mijn familie en als puber legde ik alle avonturen met mijn vriendinnen vast met een wegwerpcameraatje. Toen dus de beroepskeuze moest worden gemaakt, trok de opleiding voor fotografie enorm! Tijdens mijn opleiding waren natuurlijk al mijn vrienden en familieleden “de klos” om als model te figureren voor alle schoolopdrachten.

Na mijn opleiding heb ik 5 jaar werkervaring opgedaan bij een fotostudio in Veenendaal.

Sinds augustus 2013 heb ik de stap genomen om als zelfstandig fotograaf te gaan werken. Vanuit mijn fotostudio aan huis, reis ik door heel Nederland (en graag nog verder) voor al mijn opdrachten.


Wat maakt mij gelukkig?

Van foto’s maken word ik altijd weer enthousiast. Elke stijl heeft zijn leuke kanten. Het persoonlijke contact en de uitdaging om spontane, ongedwongen foto’s te maken in de portretfotografie. Het vastleggen van de intieme sfeer van een bruiloft tot in haar kleinste details. Mooie interieurs tot hun recht laten komen vereist weer een andere combinatie van inzichten. Ik volg graag workshops in verschillende soorten fotografie om inspiratie en nieuwe kennis op te doen. Mijn Pinterest-verslaving is trouwens ook een onmisbare bron op dit gebied.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Doing what you like is freedom, liking what you do is happiness!

Lees Alle informatie over fotograaf Chantal uit Veenendaal