Frouke Ringenoldus uit Utrecht

Frouke uit Utrecht

Wat is mijn drijfveer?

Ik hou van mensen in de breedste zin des woords. Door me in te leven in de geportreteerde en op een ontspannen manier met de mensen te communiceren komt er een puur en eerlijk beeld tot stand. Hetgeen mij in de fotografie zo aantrekt is de combinatie van techniek, creativiteit en het contact met mensen. Om mijn technische kennis te optimaliseren heb ik de Fotovakschool gedaan en ben ik gediplomeerd Vakfotograaf.
Naast het maken van fotoreportages en portretten geef ik ook verschillende workshops, zoals:

  • Praktische basis fotografie
  • Smartphone fotografie
  • Eerste hulp bij Lightroom
  • Kinderfeestjes met smartphone fotografie

Wil je meer informatie neem dan contact op.


Wat maakt mij gelukkig?

Ik wordt heel blij van de fotografie en van reizen, hoe mooi is het om deze twee passies te combineren. Sinds ik vakfotograaf ben ik alleen m'n hobby kwijt want dat is m'n beroep geworden, hoe mooi is het om van je hobby je beroep te maken. 


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is voor mij heel speciaal omdat ik aan de ene kant heerlijk met mensen aan de slag kan en aan de andere kant er lekker in m'n eentje op uit kan trekken of achter de computer bezig te zijn met mij beelden. Altijd ben ik bezig met van alles te verzinnen, of het nou om een concept gaat voor een fotoshoot of het ontwerpen van een huisstijl, overal kan ik m'n creatieve ei in kwijt.

Lees Alle informatie over fotograaf Frouke uit Utrecht