Sjoukje Postma uit Tuk

Sjoukje uit Tuk

Wat is mijn drijfveer?

Mijn drijfveer is dat ik heel graag herinneringen wil vastleggen in beeld van de gewone en toch zo bijzondere dagelijkse (terugkerende) momenten. 


Wat maakt mij gelukkig?

Ik hou van het simpele gewone leven van alledag. Onze kinderen, familie, vrienden, thuis op de bank, stad even in, alleen of met mijn man of dochter of vriendin, een fijn boek, genieten van mijn werk, muziek, Zhineng, een stedentrip op zijn tijd (Boedapest is mijn lievelingsstad) en niet te vergeten weekenden en vakantie met onze boot.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Lastig uit te leggen wat fotografie voor mij betekent...het is iets wat ik bijna elke dag doe, als ik een paar dagen niet gefotografeerd heb ga ik thuis de bloemetjes fotograferen of wat dan ook, gewoon omdat ik zin heb mijn camera te pakken en met beeld bezig te zijn. Ik vind ook heel veel leuk op het gebied van fotografie. Met mensen werken vind ik het mooiste gewoon om het contact wat er is.

Op het gebied van fotografie volg ik nog volop workshops / lessen om dat ik me steeds wil verbeteren. Tijdens een workshop kwam ik in aanraking met het maken van film (met de camera) en dit is naast de fotografie erg belangrijk geworden. Ik vind dat heel erg leuk om te doen, het maken van minifilmpjes van ongeveer 1 à 1.5 minuut. Dit doe ik o.a. voor (kleine) bedrijven /zzp'rs voor op hun website of voor hun social media pagina's, maar ook voor gezinnen. Het kan zijn dat ik een fotografie sessie doe gemixed met film of alleen film. 

Lees Alle informatie over fotograaf Sjoukje uit Tuk
Nationaal foto cadeau