Geert van  Van Erven uit Tilburg

Geert uit Tilburg

Wat is mijn drijfveer?

Mijn drijfveer is om voor de klant een reportage te maken en telkens de bevestiging te krijgen dat klanten verrast blijven van het eindresultaat.


Wat maakt mij gelukkig?

Als ik het uiteindelijke plaatje zie en zelf er keer op keer naar kan kijken, dan word ik daar erg blij van. Ook al weet ik dat ik soms de lat wel eens te hoog leg. Dan wijs ik zelf foto's af die bij nader inzien echt wel goed zijn. Maar die kwaliteit blijf ik aanhouden. Dat heeft mij uiteindelijk het succes gebracht.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie voelt voor mij nog steeds als een uit de hand gelopen hobby. Ik moet mijn creativiteit kwijt. Fotograferen is voor mij een must moet ik eerlijk bekennen. Mijn kick haal ik uit het eindresultaat. Het afwerken, opmaken, bewerken. Dat krijg je natuurlijk alleen als de foto goed is genomen. Daarom weet ik bij het fotograferen al vaak hoe ik de foto wil afwerken. Het afleveren van alleen losse digitale bestanden is voor mij werk. Het opleveren van een volledig afgewerkte reportage is voor mij de ultieme drive die zorgen dat dit voor mij nog altijd het mooiste vak is dat er is.

Lees Alle informatie over fotograaf Geert uit Tilburg