Abra van Vossen uit Tholen

Abra uit Tholen

Wat is mijn drijfveer?

Het belang van de klant en een perfect resultaat staat bij ons voorop, wij besteden veel aandacht aan 1 of meer goede gesprekken vooraf om elkaar beter te leren kennen en de wensen van de klant goed door te spreken zodat er zeker geen misverstanen kunnen ontstaan. Belangrijk is ook de lokaties vooraf te bezichtigen waar het huwelijk plaats gaat vinden en waar leuke fotoshoots gemaakt kunnen worden. Vaak onstaan dan meteen al hele leuke ideeen. We werken altijd met 2 fotografen omdat we de ervaring hebben dat 2 personen meer zien en zo elkaar beter aanvult. Wij maken na deze gesprekken een overzichtelijk draaiboek van wat is besproken zodat de dagindeling qua fotografie duidelijk is. Ons doel is ook dat het geen standaard huwelijksreportage wordt maar iets exclusiefs, waar we allemaal met plezier aan terug kunnen denken.


Wat maakt mij gelukkig?

Wij worden gelukkig als onze klanten enthousiast zijn tijdens onze samenwerking en voor ons is het mooiste moment als we hiervan het resultaat dan ook aan hen mogen tonen. Daar worden we blij van want daar doe je het tenslotte voor.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is het mooiste vak wat er is, je kunt allerlei momenten vastleggen die vaak niet of nooit meer terugkomen, je kunt er je creatieviteit en gevoel helemaal in kwijt.

Fotografie is kunst en je kunt er altijd mee bezig zijn zonder dat het verveelt en daardoor leer je iedere dag nog bij.

Fotografie is mijn leven.

De foto's naderhand bewerken via de computer met o.a. Photoshop is ook een grote passie omdat je dan in staat bent om de foto's exclusief te bewerken, dit geeft extra voldoening aan iedere reportage.

Lees Alle informatie over fotograaf Abra uit Tholen