Nancy van  Oosterhout uit Terheijden

Nancy uit Terheijden

Wat is mijn drijfveer?

Ik ben fotograaf geworden omdat ik een gelukkig mens ben als ik mensen blij kan maken als ik zie dat een foto een emotie oproept bij mensen. Ik wil als ik een fotoshoot geef dat ze zich ontspannen bij me voelen en er mogen zijn. Dat ik de schoonheid van deze persoon of personen zo mooi mogelijk neer kan zetten en ze met een blijgevoel de shoot verlaten. Als ik dieren fotografeer dan wil ik het zelfde bereiken. Pas dan kom je tot prachtige foto's. Dan raak je mensen en dan ben je in mijn ogen een goede fotograaf. Een resultaat wat ik niet alleen kan bereiken maar waar we samen voor gaan. Ik heb National Geograpic 2016 gewonnen omdat ik denk dat het kwam dat alle mensen de gemie tussen mens en dier zagen. Dat is mijn doel telkens weer


Wat maakt mij gelukkig?

Mijn geluk word bepaald door de samenwerking met de opdrachtgever als we samen een geweldige opdracht hebben en ik geniet met volle teugen omdat mijn opdrachtgever er het volste vertrouwen in heeft dan kom je tot prachtige foto's en dat geeft weer een tevreden klant. Ik word dus gelukkig om een proces op gang te brenen wat als uiteindelijk doel heeft een mooi resultaat met dankbare mensen.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotograferen is een heerlijk vak. Het plezier wat je beleeft als je mooie foto's kunt maken. Het heeft mijn leven veranderd omdat je veel meer alert bent op de mooie een kleine details die de wereld om je heen te bieden heeft. Dat elk mens een schoonheid heeft en je dat juist goed vast kunt leggen. Maar ook het genieten in de natuur en mensen via onze cursussen kunt enthousiasmeren kunt stimuleren en daardoor een beetje meer gelukkig zijn kunt laten voelen.

Lees Alle informatie over fotograaf Nancy uit Terheijden