Profiel incompleet.

Deze fotograaf heeft niet alle informatie toegevoegd, nodig om een goede keuze te kunnen maken, of wacht nog op een check door Happix. Dit duurt maximaal een week.

Alleen bij Happix :

  • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
  • Altijd tot 48 uur van tevoren gratis annuleren
  • 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Geld terug!
  • Gegarandeerd laagste all-in-tarief
Nancy uit Terheijden

Nancy uit Terheijden

Wat is mijn drijfveer?

Mijn drijfveer is het plaatje schieten waarbij emotie en schoonheid helemaal kloppen. Ik ga niet voor het mooiste plaatje maar wel voor de beste! Ik ben Dit jaar winnaar geworden van NATIONAL GEOGRAPHIC. Niet de eerste de beste.  Vele kranten gehaald als nieuw talent.  Awards in de hondenfotografie behaald. Dit zegt alles over wie ik ben. Ik ga voor de 100% voor mijn doel. Daarbij verlies ik geen moment het doel van de opdrachtgever uit het oog


Wat maakt mij gelukkig?

Ik word gelukkig als het plaatje klopt. Als mensen een goed gevoel aan de foto hebben en jaren later er nog steeds blij mee kunnen zijn. 


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is heerlijk. Je leert om de schoonheid van alles te zien al is het nog zo klein. Een foto maken kun je niet uitleggen het is een gevoel waarbij je een kik krijgt omdat het hele plaatje klopt. Pas wanneer ik dat gevoel heb is het goed voor. In fotografie kan ik mijn enthousiastme en creativiteit kwijt. Elke situatie is anders en spannend en dat maakt fotograferen zo veelzijdig en heerlijk om te doen.

Lees Alle informatie over fotograaf Nancy uit Terheijden