Abe Maaijen uit Stolwijk

Abe uit Stolwijk

Wat is mijn drijfveer?

Ieder dag is het weer een feestje om de mensen en beelden om ons heen te kunnen vastleggen. Vooral op de manier zoals ik ze zie.

Bij de panorama fotografie, zoals ik deze maak, is er bij elke locatie weer een eigenaar die trots is op zijn bedrijf en deze aan de wereld wil laten zien. enwel  zo mooi mogelijk. Nu dat is voor mij net hetgeen wat ik graag voor de klant kan bereiken, een weergave op het internet van het gehele bedrijf. 

 


Wat maakt mij gelukkig?

Als ik bij een opdracht kom en er blijkt dat er het niet goed of niet volledig is geregeld. Dan kan ik mij lekker uitleven en mijn creatieviteit inzetten.

Een klant die verrast is van het resultaat. Voor mij levert het vaak een vervolg opdracht op. B.v. een serie foto's voor de website of foldermateriaal.

Ook zie ik soms klanten terug bij de fotocurssen die ik mag geven. Dat geeft mij het vertrouwen dat mijn werk wordt gewaardeerd. 

Maar het streelt mij ook als ik een serie foto's mag exposeren.  


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Er is geen enkel moment het zelfde, zowel de omstandigheden zoals licht, lucht, omgeving, veranderen voortdurend. Maar ook de mensen zijn steeds anders. Of het nu een loodgieter in zijn overall is of een directrice in een mantelpakje. Ieder heeft een eigen karakter. Daarom geeft het mij zoveel uitdaging en voldoening.

Na afloop van de shoot komt er voor mij nog een deel 2. Het afwerken van de opnames. Hiervoor neem ik mijn tijd. Alleen dan kan ik er het mooiste uithalen.

Lees Alle informatie over fotograaf Abe uit Stolwijk