Lindy Schenk-Smit uit Spanbroek

Lindy uit Spanbroek

Wat is mijn drijfveer?

Fotografie is mijn passie, van mijn passie heb ik mijn beroep gemaakt, ik fotograaf mensen zoals ze zijn, puur en echt .
Iedereen is mooi, ik hou niet van poseren ben een echte journalistieke fotograaf, met een creatief oog voor detail.
Ik wil dat mensen hun zelf herkennen in de foto en zelf ook zien hoe mooi ze zijn.
Lifestyle en journalistieke fotografie passen helemaal bij mij, natuurlijk stuur ik wat aan waar nodig om zo een prachtig beel samen te creeeren.
Bruiloften fotografeer ik journalistiek, puur echt en vol emtotie zodat je de dag na het zien van de foto's keer op keer weer herbeleefd.
Overige fotografie zoals zwangerschap, kinderen, portretten etc fotografeer ik in lifestyle style, puur zoals jullie zijn en niet teveel poespas.


Wat maakt mij gelukkig?

De liefde tussen twee mensen, de echtheid en de pure emoties. 
Hoe mooi de bruiloft ook is de lokatie etc, het mooiste blijft de echte liefde tussen twee mensen om dat vast te mogen leggen


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

In de fotografie kan ik mijn energie en cretiviteit kwijt, ik vind het geweldig om met mensen om te gaan.
Mijn passie is echt de fotografie en ben er ook echt gezegend mee dat ik hiervan mijn beroep heb kunnen maken. Door de steun van mijn partner ben ik enorm gegroeid tot nu waar ik nu ben .
Mijn kinderen zijn mijn alles en de oudste ( geboren 2008)  heeft fotografie ook in haar bloed zitten en maakt nu al de prachtigste foto's . Veel bruiloften heb ik samen met mijn partner mogen fotograferen die ik zelf opgeleid heb tot een volwaardige fotografe en die veel oog heeft voor detail

Lees Alle informatie over fotograaf Lindy uit Spanbroek