Kiki de Bilde uit 's-Hertogenbosch

Kiki uit 's-Hertogenbosch

Wat is mijn drijfveer?

Ik ben nog al perfectionistisch, altijd op zoek na het perfecte plaatje. Ik denk als mens heb je nooit uitgeleerd, zo is ook iedere foto opdracht voor mij weer een nieuwe uitdaging. Ik kijk na nieuwe mogelijkheden en inspiraties. Ik probeer bijzondere concepten te bedenken en kijk wat bij de persoon past die ik op de foto ga zetten.


Wat maakt mij gelukkig?

Ik ben een open en,sensitief mens. Voor mij is het belangrijk mensen om mij heen gelukkig te maken. Lang heb ik zelf het liefst fotografeert om mensen hiermee een plezier of een cadeau te doen, helaas kan dat niet altijd omdat ik natuurlijk ook van iets moet leven. 
Ik word gelukkig als ik mijn zoon en mijn man samen zie stuwen of als we met zijn drieën knuffelen. Ik kijk dan even met een afstandje na ons en besef me hoe veel geluk ik heb. 
Als ik mijn zoon in zijn bedje zie slapen sta ik er soms minuten lang voor om hem te bekijken, hoe vreedzaam en zorgeloos hij lijkt en hoe veel ik van hem hou... en dan neem ik vaak een foto van hem, ik heb er nu al een hele verzameling,;-) 
Als ik de van mij gemaakte foto's upload op mijn computer en er schitterende belden tussen zitten en als mijn klanten mij zeggen hoe blij ze zijn met de foto's,,word ik,super gelukkig. 
En ik word blij van,mijn vrienden! Als ons huis vol is met vrienden die kletsen, lachen en dansen. Als ik zie hoe zich iedereen thuis voelt bij ons en zelf alles pakt waar hij behoefde aan heeft.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

In 2010 ben ik voor de liefde van Duitsland naar Nederland verhuisd. Hier was alles nieuw, ik ging nog een keer studeren om van mijn passie voor fotografie mijn vak te maken. Mijn hart hing altijd aan belden van wat ik heb mee gemaakt van lieve mensen om mij heen, herinneringen die ik door foto's wil gaan bewaren. Uit mijn ervaring zijn het juist de momenten waar er foto's van zijn, die ik mij ook kan herinneren. Misschien omdat je deze met behulp van het beeld beter vast kan houden.Grag ga ik op zoek met mijn camera na mooie sfeer belden, na speciale momenten en na sfeervol licht. In mijn documentaire fotografie zoek ik het interactieve moment tussen mensen. Gevoelens, geluk, plezier vastleggen, dat is wat ik super tof vind. Als fotograaf zie ik zo veel verschillende plekken en leer ontzettend veel mensen kennen. Zo mag ik heel intieme momenten bij wonen, bij voorbeeld bij een bruiloft of als ik een net geboren baby mag fotograferen. Hoe bijzonder is dat :-). Dat is denk ik het aller mooiste aan mijn beroep als fotograaf.

Lees Alle informatie over fotograaf Kiki uit 's-Hertogenbosch