Edwin van Unen uit Rotterdam

Edwin uit Rotterdam

Wat is mijn drijfveer?

Deze voor jullie speciale dag is geslaagd als je na deze dag de herinneringen kunt herbeleven als je terugkijkt naar de foto's. Als je het gevoel weer kan herroepen. Als gevoelsmens leef ik me in, in de mensen met wie ik werk en voor wie ik de opdracht mag doen. Ik pak de juiste momenten zodat jullie met een lach en ongetwijfeld een traan van geluk terug kunnen kijken op deze dag. Als ik jullie gelukkig kan maken met deze tastbare herinnering is mijn missie geslaagd.


Wat maakt mij gelukkig?

Ik wordt gelukkig als ik het (prille) geluk zie van twee mensen die gelukig zijn met elkaar, waar de liefde van in de ogen terug te zien is en ik dat speciale moment van dichtbij mag beleven en mag vastleggen. Als ik kan bijdragen aan een mooie en tastbare herinnering waar mensen blij van worden dan geeft mij dat veel voldoening, daar doe ik het voor !


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie kan je aanleren, je kan er voor naar school en de techniek leren beheersen. Toch zijn er mensen die de techniek begrijpen, zonder fotografische opleiding maar met enorm veel gevoel voor de foto's maken die ze maken. Daar ben ik er 1 van. Inmiddels na een aantal fotowedstrijden gewonnen te hebben, vele zeer positieve reacties gehad te hebben en een aantal publicaties in tijdschriften verder ben ik gekomen tot waar ik nu sta. Ik werk met mijn passie en mijn passie komt tot uiting in mijn foto's. Dit is wat ik wil en dit is wat ik doe. 

Lees Alle informatie over fotograaf Edwin uit Rotterdam