Profiel incompleet.

Deze fotograaf heeft niet alle informatie toegevoegd, nodig om een goede keuze te kunnen maken, of wacht nog op een check door Happix. Dit duurt maximaal een week.

Alleen bij Happix :

  • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
  • Altijd tot 48 uur van tevoren gratis annuleren
  • 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Geld terug!
  • Gegarandeerd laagste all-in-tarief
Kimberley van de  Weerd uit Rotterdam

Kimberley uit Rotterdam

Wat is mijn drijfveer?

Fotograferen doe ik eigenlijk al jaren. Landschapje hier, mooie vakantie foto's daar. Maar het moment dat ik mij werkelijk 100% wilde storten op de fotografie was toen mijn zoontje in 2013 overleed door vroeggeboorte. Een fotograaf kwam naar het ziekenhuis toe, en maakte op zijn laatste dag de mooiste foto's. Een mooie herinnering voor altijd. Sindsdien ben ik nog meer gaan fotograferen, heel veel gaan oefenen met kinderen! En heb ik mij, een jaar na de geboorte van mijn tweede kindje, officieel ingeschreven bij de KvK! Dit ga ik gewoon doen dacht ik! Ik heb een voorliefde voor fotograferen, en voor kinderen. Dit ga ik combineren! Ik wil ook mensen prachtige foto's geven, waar ze vol trots naar terug kunnen kijken later. En dat is waar ik mij op de dag van vandaag mee bezig houdt. Mensen gelukkig maken met mooie herinneringen.

Ik vind het een uitdaging om de mooiste en meest unieke foto te maken. Iedereen kan wel een foto maken, wanneer hij/zij een mooie camera heeft gekocht. Maar het zit hem vaak in de creativiteit. Het zoeken naar een bepaalde hoek, het juiste moment van een spontane lach, aan de hand van het juiste licht. En natuurlijk zo gevarieerd mogelijk want je wilt natuurlijk zoveel mogelijk verschillende foto's krijgen. Vastleggen van het moois dat je ziet. 


Wat maakt mij gelukkig?

Uiteraard maken die onschuldige lachende kindertjes mij altijd heel erg gelukkig! Maar het aller belangrijkste vind ik dat mijn klanten met een grote glimlach weg gaan, en mij dankbaar zijn voor het moois dat zij van mij krijgen. Prachtige kwaliteit foto's, welke voor hun een herinnering voor altijd zal zijn. Foto's welke zij later nog eens aan hun kinderen kunnen laten zien.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Ik vind het vooral super gaaf om te zien dat elke fotograaf wel zijn/haar eigen stijl heeft. Men vroeg mij eens om een bepaalde foto te maken. En dat is erg tof om eens uit te proberen natuurlijk, maar je zult nooit exact dezelfde foto kunnen maken! Het is altijd het moment wat die foto maakt. Iedere fotograaf heeft toch wel een eigen manier van fotograferen en photoshoppen. En dat kenmerkt diegene. Ik probeer mij daar ook uit te laten blinken, juist die foto te maken welke uniek is en niet op andere lijkt!

Resultaat 10
Communicatie 10
Creatief meedenken 9,6
Snelheid levering 10
Prijs – kwaliteit 10
Totaal 9,9
9,9

"10, De creatieve inbreng tijdens de shoot"

Door Laura

"9.6, "

Door Marloes

"10, Heel veel mooie foto's!!! Was zeer tevreden! Snelle levering van de foto's!! "

Door Saziye

"10, "

Door Leroy

"10, De zorg die ze draagt naar de persoon die ze fotografeert en aan de bewerking van de foto's "

Door Sarahfina
Lees Alle informatie over fotograaf Kimberley uit Rotterdam