Huub Smits uit Rosmalen

Huub uit Rosmalen

Wat is mijn drijfveer?

Ik vind het van kinds af aan al fascinerend dat bijna alles wat we zien en dagelijks gebruiken ooit ‘slechts’ een droom in iemands hoofd is geweest. Bijzondere dingen maken is niet alleen iets wat ik zelf graag doe. Ik help graag architecten, interieurontwerpers en designers hun "kindjes" te optimaal presenteren. Met net zoveel aandacht, vakmanschap en creativiteit als zij er zelf ingestopt hebben.


Wat maakt mij gelukkig?

  • enthousiaste reacties van klanten op mijn werk
  • maar ook met hen samen de passie voor mooi ontworpen objecten delen
  • een locatie op me in laten werken, en vervolgens de sfeer en kwaliteit ervan optimaal te verbeelden


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

"Locatie, locatie, locatie". Niet alleen een kreet uit de vastgoedwereld waarin ik werk, maar locaties zijn voor mij altijd een inspiratiebron. Mooi of lelijk hoeft daarbij niet eens van belang te zijn. Natuurlijk is het aantrekkelijk om binnen te mogen kijken in interieurs van de meest uiteenlopende mensen en bedrijven.
Maar ook een half verlaten industrieterrein of gesloopt huis midden in een bos prikkelt mijn fantasie. Ik ben continu aan het locatiescouten om concepten voor nieuwe "product-portretten" te kunnen ontwikkelen. Daarin maak ik een ongebruikelijke match tussen Dutch Design en locatie. Ik krijg enthousiaste reacties en de belangstelling uit de designwereld groeit. Dit leidde al o.m. tot exposities op de Dutch Design Week.

Als fotografiedocent heb ik al velen mogen helpen met de ontwikkeling van hun fotografie, van kinderen tot en met senioren. Vooral het stimuleren van creatieve processen geeft veel voldoening!

Lees Alle informatie over fotograaf Huub uit Rosmalen