Leon uit Roermond

Leon uit Roermond

Wat is mijn drijfveer?

Als Bosschenaar ben ik gevestigd in de bourgondische stad Roermond. Ik ben niet alleen werkzaam in Noord-Brabant en Limburg, mijn werkgebied is geheel Nederland.

Van jongs af aan ben ik gebiologeerd door beelden, vormen, kleuren en situaties waar ik mooie schilderijen en foto’s van zou kunnen maken. Fotografie is mij met de paplepel ingegeven. De fotografie heeft mijn hart veroverd. Fotograferen is immers schilderen met licht.

Ik ben heel beeldend ingesteld, daardoor heb ik een hele andere kijk op de wereld en de mensen om me heen. Ik ben heel slecht in het onthouden van namen maar een gezicht vergeet ik nooit!


Wat maakt mij gelukkig?

Het is ontzettend leuk om steeds nieuwe mensen te ontmoeten die je mag fotograferen. Iedereen heeft een verhaal. Het is mijn taak om dat verhaal beeldend vast te leggen. Daarnaast vind ik het iedere keer weer heel speciaal en intiem, om heel even deelgenoot te mogen zijn van jouw leven.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Een foto legt de pure emotie vast van dat moment. Foto's zeggen zoveel meer dan woorden. In een oogopslag komt de emotie rechtstreeks bij je binnen. Een foto is puur, tastbaar en kent geen vertaalslag in woorden die anders begrepen kunnen woorden. Met fotografie spreekt iedereen dezelfde taal en raakt je rechtstreeks in je hart. ... en ja, dat is heel bijzonder.

Lees Alle informatie over fotograaf Leon uit Roermond

Boudoir & Lingerie


Wat is een Boudoir shoot?

BOUDOIR

Wat is een Boudoir shoot?

Het is een fotoshoot voor vrouwen die hun vriend, man of zichzelf willen verrassen met mooie stijlvolle en spannende foto’s. Het is een prachtige vorm om jezelf vast te laten leggen in jouw mooiste lingerie, waarbij de nadruk wordt gelegd op jouw sterke punten.

Een stijlvolle belevenis
Een boudoir shoot is niet zomaar een fotoshoot, het is een stijlvolle belevenis. Een boudoir shoot is een geweldige ervaring en enorm goed voor je zelfvertrouwen. Alles draait om jou. Jij bepaalt zelf welke uitstraling je de foto’s mee wilt geven, romantisch, sensueel, erotisch of zelfs artistiek naakt behoort tot de mogelijkheden.


Waar de fotoshoot zal plaatsvinden bepaal je helemaal zelf. Alles is mogelijk: in de natuur, het strand, in een luxe hotelsuite. Je kunt het zo gek niet bedenken. Als je een mooie lichte (slaap)kamer hebt, kan de shoot heel goed bij je thuis plaatsvinden. Samen gaan we op zoek naar de locatie die het beste bij je past.

Wil je een boudoir shoot laten maken, maar vind je het te spannend? … je beste vriend(in) of (aanstaande) man, is van harte welkom om de gehele shoot bij te wonen.

BRIDAL BOUDOIR

Wat is een Bridal Boudoir shoot?
Deze fotoshoot heeft dezelfde kenmerken als een Boudoir shoot zoals ik hierboven heb beschreven. Een Bridal Boudoir shoot is speciaal voor vrouwen die binnenkort in het huwelijksbootje gaan stappen en hun aanstaande man of vrouw willen verrassen met mooie stijlvolle en spannende foto’s. 

Tijdens deze shoot word je in jouw prachtige bruidslingerie vastgelegd. Eventueel met jouw unieke accessoires zoals een sluier, verleidelijke jarretelkousen of hold-up kousen.

Deze mooie verleidelijke foto’s kun je bijvoorbeeld als inleiding van jullie huwelijksnacht als cadeau aan je partner geven. Dit wordt een huwelijksnacht om nooit te vergeten!

INCLUSIEF

 • Persoonlijke website
  Na afloop ontvang je een unieke inlogcode zodat je kunt inloggen op je persoonlijke website om de gemaakte foto's snel en gemakkelijk te kunnen bekijken. Je kunt de foto's delen met je online media, reacties op foto’s achterlaten en zelfs voorzien van een (ster)rating. Dit is zeer handige tool zodat bruidsparen kunnen doorgeven welke foto's ze in het fotoalbum verwerkt willen hebben.

 • Uitgebreide webshop
  Vanuit je persoonlijke website en de mobiele app klik je heel gemakkelijk door naar de uitgebreide webshop waar je met je foto’s zelf stijlvolle fotoproducten mee kunt samenstellen.

€99,00

 • Luxe fotoserie in lingerie
 • Inclusief 5 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
 • Deze fotoshoot duurt een half uur en is voor 1 persoon in 1 setting.

€150,00

 • Luxe fotoserie in lingerie
 • Inclusief 10 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
 • Deze fotoshoot duurt een uur en is voor 1 persoon in 2 settings.

€199,00

 • Luxe fotoserie in lingerie
 • Inclusief 15 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
 • Deze fotoshoot duurt anderhalf uur en is voor 1 persoon in 3 settings.

Optioneel:

Opnieuw vergelijken

Alleen bij Happix :

 • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
 • Altijd tot 48 uur van tevoren gratis annuleren
 • 100% garantie. Niet tevreden? Geld terug!
 • Gegarandeerd laagste all-in tarief