Michelle de Vries uit Prinsenbeek

Michelle uit Prinsenbeek

Wat is mijn drijfveer?

Mijn drijfveer is mijn passie voor de fotografie, mensen fotograferen zoals ze werkelijk zijn. Poseren is leuk, maar voor mij is natuurlijke schoonheid het belangrijkste. Ieder mens is mooi en ik probeer met mijn camera altijd de blik van de mensen te vangen wat ze uit willen stralen. Nieuwe baan... wat wil je laten zien. Niet aan mij maar aan de persoon die naar jou cv kijkt. Bij een bruiloft wil ik de liefde tussen twee personen vastleggen, die ene speciale blik waarvan ze later denken... ja daarom heb ik voor jou gekozen! Maar ook een afscheidsdienst fotograferen is heel mooi om te mogen doen. Op zo'n dag gaat alles als in een roes voorbij, als je dan achteraf terug kan kijken en ziet wie er allemaal waren, wat voor bloemstukken er lagen en wie er gesproken hebben kan dat een opening bieden om samen over het verlies te praten en helpt het bij een stukje rouwverwerking.


Wat maakt mij gelukkig?

Wat mij het meest gelukkig maakt? Als mensen zichzelf herkennen in de foto's de ik gemaakt heb. Dat is het grootste compliment wat ik kan krijgen.

En tijdens een bruiloft, feest of afscheid, als ik achteraf hoor dat ze niet of nauwelijks gemerkt hebben dat ik aanwezig was maar dat ik wel alle mooie momenten heb gevangen met mijn camera. Mooier kan het niet worden, dan ben ik gelukkig! 


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is zo waardevol, je kan zulke mooie, bijzondere momenten vastleggen voor mensen waar ze altijd met veel plezier op terug kunnen kijken. 

Persoonlijk vind ik het heerlijk om naar het strand te gaan en daar uren over het water te staren, genieten van de rust en de ruimte. Het geeft altijd een gevoel van thuis komen :) 

Resultaat 9
Communicatie 9
Creatief meedenken 9
Snelheid levering 9
Prijs – kwaliteit 9
Totaal 9
9

"10, Plezierige fotoshoot in ontspannen sfeer"

Door Stefan

"8, de samenwerking. "

Door Marjon
Lees Alle informatie over fotograaf Michelle uit Prinsenbeek