Marlous van  Oenen uit Pijnacker

Marlous uit Pijnacker

Wat is mijn drijfveer?

Create your own happiness! Dat motiveert me iedere dag om mooie dingen te beleven, om herinneringen te maken en om met een glimlach door het leven te gaan. 


Wat maakt mij gelukkig?

Niet kan mij meer gelukkig maken dan gelukkige mensen, dat ik iemand blij maak! Ik geniet van mensen om mij heen, maar ook van rust, van geconcentreerd werken, een focus. Het leven is veel te leuk om niet het beste en mooiste eruit te halen. Ik raak oprecht gelukkig van werken met mijn camera, beelden maken, momenten vastleggen. 

Maar er is natuurlijk veel meer wat mijn gelukkig maakt, ik ben niet alleen maar fotograaf, ik ben ook moeder, echtgenote, vriendin, kokkin, filosoof, nerd, gamer, shopper, fashionista, lezer, knutselaar. Ik doe van alles, en veel maakt mij gelukkig, want zoals ik al zei, ik vul mijn leven met positiviteit en mooie dingen! 


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is voor mij zo bijzonder omdat ik beelden kan maken die vervolgens blijven bestaan, de creatie. Ik ben altijd al creatief geweest, gefascineerd door hoe je vanuit het niets "iets" kunt maken. Ik heb van alles gedaan op creatief gebied, en doe nog steeds veel meer dan alleen maar foto’s maken.

Het bijzondere vind ik dat je als je eenmaal iets gemaakt hebt het blijft bestaan, de wereld draait door, maar dat ene moment blijft bestaan. Dat is wat ik doe, ik vereeuwig een moment, in een fractie van een seconde. Hoe bijzonder is dat?! Het is bijna iets magisch!

Resultaat 10
Communicatie 10
Creatief meedenken 10
Snelheid levering 10
Prijs – kwaliteit 10
Totaal 10
10

"10, Leuke vrouw die het een stuk makkelijker maakt om te poseren voor foto's dan ik vooraf had bedacht."

Door Annemarie
Lees Alle informatie over fotograaf Marlous uit Pijnacker