Wilma Helder uit Papendrecht

Wilma uit Papendrecht

Wat is mijn drijfveer?

Mijn fotografie is ontstaan vanuit een passie voor fotografie! 
Voor mij, Wilma Helder, was fotograferen al sinds mijn vroege jeugd een hobby. Echter toen de eerste digitale fotocamera’s op de markt kwamen, werd de fotografie al snel een passie: Verschillende cursussen, workshops en samenwerking met een fotograaf leidde tot de opleiding Vakfotografie aan de Fotovakschool in Rotterdam. Nadat ik deze met goed resultaat had afgerond heb ik begin 2013 besloten mijn vaste baan in de chemische industrie op te zeggen en mij volledig te gaan richten op:

productfotografie

bedrijfsfotografie (incl. zakelijke portretten)

fotografie van zakelijke evenementen (congressen, symposia)

 


Wat maakt mij gelukkig?

Ik word heel blij wanneer mijn klanten enthousiast zijn over de samenwerking en het resultaat daarvan. 

Dat betekent: vooraf goed afstemmen: wat is het doel van de foto's, welke formaten (banners, vierkant etc), welke sfeer past bij het bedrijf maar ook: wanneer zijn de foto's nodig.

Voor één van mijn klanten, de eigenaresse van een dierenspeciaalzaak, heb ik productfoto's van onder andere hondenkluiven gemaakt. Ik kreeg als reactie: "Wat zijn de foto's MOOI! 

Haha, en dat kunnen zeggen van hondenkluiven is toch wel bijzonder!" Genieten!


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Iedereen kan een camera bedienen, maar gelukkig maakt de mens achter de camera nog steeds het verschil tussen een redelijke foto en een prachtige foto. Ik vind het heerlijk om te zien hoe blij verrast mijn klanten zijn, wanneer ik van hun producten, bedrijf of medewerkers mooie foto's heb gemaakt en zij realiseren dat zij de juiste keus hebben gemaakt een professionele fotografe in te schakelen.

 

Lees Alle informatie over fotograaf Wilma uit Papendrecht