Robin Polderman uit Opperdoes

Robin uit Opperdoes

Wat is mijn drijfveer?

Mijn naam is Robin, een enthousiaste en creatieve fotografe en designer. Fotografie is mijn passie en ik doe dit met heel veel plezier. Zelf kom ik uit een klein dorpje in de kop van Noord-Holland, maar ik reis door het hele land om mensen en dieren op de gevoelige plaat vast te leggen. 

Ik fotografeer voornamelijk met natuurlijk licht en dus ook vrijwel altijd in de natuur, dit kun je terug zien aan de kleuren in mijn foto’s. Hierbij probeer ik mijn onderwerpen altijd zo puur mogelijk vast te leggen, niet te standaard of geforceerd, maar juist zoals jij/jullie of je dier zijn. Mochten de foto’s op mijn site je een goed gevoel geven en wil je meer weten? Dan kun je altijd vrijblijvend een mailtje sturen.


Wat maakt mij gelukkig?

Wat maakt mij gelukkig? Een heleboel!

Fotograferen // (web)design // reizen // lekker eten // paarden // series kijken // taart // instagram // DIY projecten // kaarten // katten // shoppen // handlettering // interieur // vintage camera verzameling // Etsy // citytrips


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie zorgt er voor dat een moment in je leven definitief wordt vastgelegd. Bijvoorbeeld je bruiloft: de mooiste dag van je leven, je gezinnetje, dieren waar je blij van word. Het wordt vereeuwigd en je kunt jezelf met foto's altijd aan al deze bijzondere dieren, personen of gebeurtenissen herinneren. 

Zo wilde ik altijd graag mijn dieren vastleggen en ben ik zo doorgegroeid van hobby naar professioneel fotografe. Leuk om te doen en ook leuk om voor anderen hun momenten en hun speciale dieren of personen vast te leggen zodat ook zij deze nooit vergeten en er een prachtige herinnering aan over houd.

Resultaat 10
Communicatie 10
Creatief meedenken 10
Snelheid levering 10
Prijs – kwaliteit 10
Totaal 10
10

"10, Heel blij met de foto's die Robin en haar second shooter hebben gemaakt. Wij zouden haar zeker aanraden voor andere bruidsparen! De foto's waren fantastisch en de communicatie duidelijk, ook waren de foto's binnen de gestelde tijd geleverd."

Door Sarah

"10, Ik ben niet op mijn gemak voor de camera, maar Robin is heel erg aardig en stelde mij meteen op me gemak. Ze stond open voor ideeën en had er zelf ook genoeg. Ik ben enorm blij met het eindresultaat!"

Door Shauniq

"10, Geweldige foto's mogen ontvangen van onze bruiloft en dat voor een leuke prijs. Ik zou Robin zeker aanraden, ze weet wat ze doet, bereid zich goed voor op een bruiloft. "

Door Hailey
Lees Alle informatie over fotograaf Robin uit Opperdoes