Christie Broer-Agema uit Ootmarsum

Christie uit Ootmarsum

Wat is mijn drijfveer?

Mijn fotografie is het best te omschrijven als documentaire fotografie, documenteren van gezinnen zoals ze zijn. Zo leg ik ook het liefst mijn eigen kinderen vast, met vieze toeten en al ;) want dat zijn de herinneringen die ons bijblijven. Mijn passie ligt dan ook bij de Kraam/Newborn reportages, in-home reportages met gezinnen en de Day in the Life reportages. Deze laatste is nog niet heel bekend in Nederland. In de Verenigde Staten wordt dit al veel gedaan en het is mijn doel dit in deze regio ook op de kaart te krijgen, want elk gezin verdient een mooie reportage zoals ze op dit moment zijn. Vastgelegd in een mooi album.

Maar ik heb ook een eigen studio aan huis voor portretfotografie van kinderen, vrouwen, stellen, zwangeren.
Hier is een combinatie van studio en buitenfotografie mogelijk.


Wat maakt mij gelukkig?

Mijn gezin... Heel cliché maar het is wel zo. Ik ben een echte jongens moeder. Mijn leven bestaat uit vieze toeten, kapotte broeken, xbox, maar ook de heerlijke knuffels die ik altijd krijg van ze en de enthousiaste verhalen die ze hebben als ze weer een Pokemon hebben gevangen, die echt 'super rare is mam!' 


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is voor mij een uitlaatklep. Altijd al geweest. Waar de de 1 graag schildert of heerlijk kookt, daar pak ik mijn camera. Hij staat dan ook standaard op de kast, voor het ene momentje dat voorbij kan komen, of als ik mooi licht zie op een plek in huis. Gelukkig willen de twee jongsten vaak helpen om model te staan dan. 

ook heb ik een passie voor kookboeken. Ik hou ervan om erin te bladeren en recepten uit te proberen. Tot grote ergenis van mijn kinderen, die echte Twentenaren zijn....'wat een boer niet kent, dat eet hij niet!'   Heel jammer, maar ik blijf het proberen en hou vol. 

Lees Alle informatie over fotograaf Christie uit Ootmarsum