René van Putten uit Oosterhout

René uit Oosterhout

Wat is mijn drijfveer?

Aangenaam

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is René, geboren (1962) in Rotterdam. Ik was op jonge leeftijd al druk bezig met fotografie. Na verloop van tijd verdwenen de vakantiefoto’s met daarop familieleden en ontstonden er meer foto’s met een artistieke inhoud.

Het Rotterdamse heb ik lang geleden ingeruild voor het gezellige Brabantse Oosterhout, waar ik met mijn gezin met veel plezier woon.

Door de jaren heen is mijn werkgebied uitgebreid van algemene fotografie naar sport- product- en eventfotografie en heb ik de stap genomen om van mijn hobby mijn vak te maken.

U kunt mij boeken  voor een gezellige ongedwongen fotoshoot. Door mijn veelzijdigheid ben ik in te zetten voor tal van opdrachten, formeel en informeel, klein en groot.

U bent zich aan het oriënteren? Dan heeft u een groot aantal fotografen om uit te kiezen, waarom zou u nou eigenlijk moeten kiezen voor mij?


Ruime ervaring op zeer diverse gebieden.

Duidelijke afspraken.

Inzetbaar voor veel verschillende opdrachten.

Levert altijd maatwerk.

Geen verborgen kosten.

Geen idee is te gek om uit te proberen.


Wat maakt mij gelukkig?

Een tevreden klant die met een paar mooie foto's naar huis gaat maakt mij gelukkig. Maar die ene foto maken omdat de omstandigheden nu eindelijk eens perfect zijn geeft mij ook een gelukkig gevoel.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is schrijven met licht. Jij bepaalt wat er op de foto komt. In dit vak kom je op zoveel verschillende plaatsen, in zoveel vreemde situaties en kom je met zoveel verschillende mensen in contact. Dat maakt het speciaal om dit vak uit te oefenen.

Lees Alle informatie over fotograaf René uit Oosterhout