Marjolein uit Oldenzijl

Marjolein uit Oldenzijl

Wat is mijn drijfveer?

Na de vroeggeboorte en het overlijden van ons eerste zoontje Ruben* ben ik mijn hart achterna gegaan en heb ik de stap genomen om me als fotograaf in te schrijven bij de kamer van koophandel. Door deze ervaring heb ik geleerd hoe waardevol het is om foto's te hebben van momenten in het leven. Hoe belangrijk het is om terug te kunnen kijken op bepaalde periodes. In slechte tijden maar ook zeker in goede tijden. De tijd gaat zo ontzettend snel en met een prachtige fotosessie zet je de tijd gewoon even stil. Om die reden boek ik zelf ook regelmatig een fotograaf om ons gezin vast te leggen. Omdat ik deze momenten terug wil kunnen halen en omdat ik mijn kinderen later wil laten zien dat ze samen met mij een fijne tijd hebben gehad. 


Wat maakt mij gelukkig?

Hetgeen waar mijn hart echt sneller van gaat kloppen is wanneer ik kinderen zie genieten. De schaterlach van mijn dochter bijvoorbeeld. Verder ben ik dol op mooi weer en leuke dingen doen met mijn gezin.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Ik heb zoveel plezier aan dit vak omdat ik gezinnen zie genieten en zie stralen. Ik breng een korte tijd met ze door maar wanneer dit dan een hele fijne tijd is geweest dan is voor mij een fotosessie al geslaagd. En dat zie je ook terug in de foto's. Liefde, trots en plezier zodat een foto emotie laat zien en niet alleen een beeld is van een gezin. 

Lees Alle informatie over fotograaf Marjolein uit Oldenzijl

Newborn & Baby fotografie


Expert in het maken van liefdevolle foto's rondom de geboorte

Als fotograaf maak ik graag prachtige herinneringen in de vorm van foto's. Foto's die ze tijd even stil zetten en waarmee je die bijzondere eerste weken na de geboorte van je kindje keer op keer opnieuw kunt beleven. Kleine details, lieve haartjes maar ook de trots in de ogen van ouders. 
Mijn stijl ik puur en licht met her en der gebruik van een accesoire. Ik werk graag met naturel tinten. 

€275,00

  • 5 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
  • Een mooie fotoshoot van alleen je kindje.

€350,00

  • 10 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
  • Foto's van je kindje alleen, en met jou óf met je partner.

€450,00

  • 15 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
  • Je kindje alleen, samen met jou, samen met je partner én met zijn drieën.
Opnieuw vergelijken

Alleen bij Happix :

  • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
  • Altijd tot 48 uur van tevoren gratis annuleren
  • 100% garantie. Niet tevreden? Geld terug!
  • Gegarandeerd laagste all-in tarief