Joanne uit Numansdorp

Joanne uit Numansdorp

Wat is mijn drijfveer?

Ik ben geen prater, maar ik vertel graag. Soms met woorden (op - virtueel papier), maar vooral met beelden. Met mijn camera vertel ik het liefst levensverhalen, over dagelijkse gebeurtenissen, maar ook over gebeurtenissen met een diepe impact. Ik zoek naar het bijzondere in het gewone, het grote in het kleine, naar die pure emotie die je tot in de kern raakt. Dat is wat ik wil vastleggen en meegeven.


Wat maakt mij gelukkig?

Ik word gelukkig van: de glimlach van mijn zoon, z'n reutel geluidjes (hij is nu 4 maanden oud), dat kleine kale bolletje... enz. enz. Ik word gelukkig van een grote mok (brandnetel)thee... met chocola natuurlijk, die eerste lentedag, blote voeten in het zand, ambachtelijke bitterballen op een gezellig terras, de kleuren van de ondergaande zon, dansen, de wekker die om 3:00 uur 's nachts af gaat en me dan realiseren dat we die dag op vakantie gaan, hiken (in Zuid-West Amerika), weten dat je een prachtige foto hebt gemaakt, terwijl je 'm nog niet eens gezien hebt, belastingteruggaaf, het besef dat ik al anderhalf jaar niet meer rook, een goed gesprek, inspirerende mensen, de bounty-oliebollen van mijn oom.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Het mooie van fotografie vind ik dat je door middel van één beeld een compleet verhaal kunt vertellen. Dankzij fotografie kun je details, emoties en/of sferen vastleggen die je zelf niet had gezien/ervaren, of wellicht zelfs was vergeten. Eén foto kan zomaar een complete en tastbare herinnering worden om voor altijd bij je te dragen.

Lees Alle informatie over fotograaf Joanne uit Numansdorp

Geboortefotografie


Geboortefotografie

Een geboorte is een bijzondere ervaring. Een intense belevenis waarbij alle aandacht gaat naar het op de wereld zetten van een nieuw leven. Ik hoor vaak dat de bevalling als in een roes beleefd wordt. Iedereen is zo geconcentreerd bezig met de aankomende geboorte en veel vrouwen herinneren zich achteraf weinig van de bevalling, laat staan van alles wat er om hen heen gebeurde. Juist daarom is een geboortereportage zo waardevol en kun je de geboorte van jullie kindje keer op keer opnieuw beleven.

Een geboortereportage is een tastbare herinnering in de vorm van een fotoreportage. Het vastleggen van de vrouwelijke oerkracht, het verwelkomen van een nieuw leven en alle heftige emoties die bij een geboorte komen kijken, blijkt telkens weer van onschatbare waarde. Geboortefotografie kan tevens helpen om een bevalling te verwerken die anders loopt dan verwacht. Zeker voor vrouwen die eerder een zware bevalling hebben ervaren kan een geboortereportage van grote waarde zijn.

Nu open 076 514 2082

Kies je pakket:

€750,00

  • Fotoshoot bij de geboorte van je kindje.
  • Thuis, in het ziekenhuis of in het geboortecentrum.
  • Inclusief ca. 50 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
  • Vanaf het moment dat de bevalling goed op gang is tot ca. 2 uur na de geboorte.

Optioneel:

Opnieuw vergelijken

Alleen bij Happix :

  • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
  • Altijd tot 48 uur van tevoren gratis annuleren
  • 100% garantie. Niet tevreden? Geld terug!
  • Gegarandeerd laagste all-in tarief
Nationaal foto cadeau