John Wiersma uit Nuenen

John uit Nuenen

Wat is mijn drijfveer?

Na 11 jaar in de jeugdhulpverlening te hebben gewerkt,op een groep met moeilijk opvoedbare jongeren, was ik toe aan andere energie. Ik fotografeer al jaren, maar sinds 2017 is fotograferen mijn Full time job! Spannend hoor ;)


Wat maakt mij gelukkig?

Geluk zit hem in kleine dingen. Een glimlach van je jongste dochter, een verbaasde blik van je oudste dochter omdat ik niet weet welke Pokémon nu daadwerkelijk de beste is en een compliment van mijn lieve vriendin omdat ik "de beste fotograaf van de hele wereld ben"'! De hele wereld? Sure!! Ik neem ook genoeg met "de beste fotograaf van Nuenen" :)


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Zoals al eerder vermeld ben ik ruim 11 jaar werkzaam geweest binnen de jeugdzorg. Ik heb dit met erg veel plezier gedaan en met name erg veel geleerd over mezelf. Door de bezuinigen in de zorg werd de werkdruk hoger, maar het werkplezier nam af. Deze ontwikkelingen in de zorg hebben er voor gezorgd dat ik eind 2016 mijn baan heb opgezegd en geheel voor mezelf ben begonnen ... als fotograaf & videograaf! Waarom ook niet!!? Ik geniet van de vrijheid die ik heb, mijn flexibele werkdagen en ik zie mijn kinderen veel meer! En net zo belangrijk; ik zit beter in mijn vel!

Lees Alle informatie over fotograaf John uit Nuenen