Er is nog geen shoot locatie opgegeven
Carla uit Noordwolde

Fotograaf Carla uit Noordwolde

Wat is mijn drijfveer?

Ik streef er altijd naar om mensen op een ongedwongen manier op de foto te zetten. Daarom neem ik altijd even de tijd om de persoon op zijn of haar gemak te stellen. Op deze manier hebben we  niet alleen beiden meer plezier in de shoot maar is ook het eindresultaat mooier. En daar komen we gelijk bij mijn drijfveer: alles eruit halen wat erin zit, dat is mijn motto voor mijn leven en zeker ook voor de fotografie.


Wat maakt mij gelukkig?

Ik houd van licht en authenticiteit. Dat zie je niet alleen terug in mijn leven,  mijn vrienden, mijn kleding en mijn interieur, maar zeker ook in mijn foto's.

Ik steek met veel plezier al mijn energie in dingen die ik de moeite waard vind. Daarin selecteer ik heel streng, zodat ik dat ook kan volhouden. 


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie helpt me om in het 'nu' te zijn. Ik ben niet bezig met morgen, volgende week of volgend jaar, maar met dit moment en hoe ik mijn kennis en creativiteit zo kan inzetten dat er een mooi resultaat uit komt. Ik geniet ervan om mensen te fotograferen. Op de foto gaan is voor veel mensen best kwetsbaar, maar door de tijd te nemen om me echt even in de persoon te verdiepen ontstaat er vaak een vertrouwen dat het wel goed komt. Dat moment, dat mensen los durven laten en zich geven voor mijn camera, daar doe ik het voor. De beloning volgt later als ik blije mailtjes krijg nadat ik de foto's heb opgestuurd. Het is een heerlijk vak!

Lees Alle informatie over fotograaf Carla uit Noordwolde

Bedrijfsfotografie


Specialisatie in zakelijke portret- en reportagefotografie

Bij het fotograferen stel ik me altijd ten doel het onderwerp van mijn foto zo goed mogelijk te leren kennen. Ik neem de tijd om mensen op hun gemak te stellen en dat zie je terug in het resultaat. Het maakt me blij om daarmee bezig te zijn, in de wetenschap dat mensen (misschien wel voor het eerst in hun leven) leuk en ongedwongen op de foto staan. Het is een ding om een plaatje te maken van hoe iemand eruit ziet. Het is iets heel anders om een afbeelding te maken van wie mensen echt zijn. Dat maakt een wereld van verschil. Voor het resultaat, voor de klant maar zeker ook voor mijzelf. Het eerste heb ik nauwelijks plezier in, het tweede des te meer!

Alhoewel fotograferen zowel fysiek als mentaal veel vraagt, geeft het me altijd energie. Ik geniet met volle teugen van dit werk en dat geldt zowel voor het fotograferen als voor mooi en natuurlijk nabewerken. 

€250,00 excl. BTW

 • Bijzondere shoot of individueel portret. Voor jaarverslagen & bijzondere publicaties.
 • Inclusief 3 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
 • Tarief voor 1 persoon.

€675,00 excl. BTW

 • Bijzondere shoot of individueel portret. Voor jaarverslagen & bijzondere publicaties.
 • Per persoon 3 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
 • Tarief per 5 personen.

€75,00 excl. BTW

 • Op locatie. Tarief per uur.
 • Voor bedrijfsreportages, redactionele opdrachten, meer complexe fotoshoots.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd
Opnieuw vergelijken

Alleen bij reserveren via Happix :

 • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
 • Altijd tot 48 uur van tevoren gratis annuleren
 • 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Geld terug!
 • Gegarandeerd laagste all-in tarief