Eddy Haitjema uit Nijverdal

Eddy uit Nijverdal

Wat is mijn drijfveer?

Mijn visie op reclamefotografie is dat het eindresultaat zowel effectief als mooi moet zijn en ervoor zorgen dat het eindresultaat van de opdracht perfect aansluit bij de wensen en doelstellingen van de opdrachtgever.

Met de juiste stijl en aankleding ervoor zorgen dat alles in één oogopslag goed tot zijn recht komt. En er altijd naar streven om er iets moois en verleidelijks van te willen maken. Als fotograaf beschik ik over de kennis en expertise die daar voor nodig is. Ik ken het belang van goed luisteren en samenwerken met de klant en doe er alles aan om hun wensen tot uiting te laten komen.


Wat maakt mij gelukkig?

Eten is voor mij iets waar je altijd iets moois mee kunt maken. Met de juiste stijl en aankleding ervoor zorgen dat alles in één oogopslag tot zijn recht komt.

Door mijn ervaring als foodfotograaf voor het magazine “Foodies”, het supermarkt magazine ‘Boodschappen’ en vele opdrachten uit de foodsector voor verpakkingen, speciale thema folders en productbrochures beschik ik over veel kennis om alles feilloos in beeld te brengen. Daarnaast is beeldbewerking voor mij iets wat vanzelfsprekend bij fotograferen hoort. Zeker voor foodtfotografie specifieke beeldbewerking noodzakelijk waarbij kleur en sfeer een grote rol spelen.  


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is mijn grote passie. Het is voor mij elke keer weer mooie uitdaging om als fotograaf voor u aan de slag te gaan. Mijn opdrachten waren zeer divers van meubel/interieur fotografie tot fashion en culinaire fotografie. En ik heb voor vele verschillende grote landelijk en internationaal opererende opdrachtgevers gefotografeerd. Naast het werk in de studio heb ik ook veel ervaring in locatie fotografie. Ook heb ik ruime ervaring met beeldbewerking zowel in creatieve als technische zin en in het ontwerpen en bouwen van decors en achtergronden. 

Lees Alle informatie over fotograaf Eddy uit Nijverdal