Ilse Zomerman uit Nieuwolda

Ilse uit Nieuwolda

Wat is mijn drijfveer?

Mijn drijfveer is dat gene wat meerdere fotografen zouden moeten of hebben, het maken van het perfecte juiste plaatje dat je voor altijd naar het moment kan kijken en kan denken, wauw! 


Wat maakt mij gelukkig?

Dat mensen zich op de foto herkennen zoals ze zijn. Niet geposeerd en een nep lachje, maar heerlijk spontaan met een vrolijke noot! 


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is voor mij bijzonder, omdat ik al hele lang tijd geïnteresseerd ben in het maken van het perfecte plaatje. Het begon altijd met vakantie kiekjes, gebouwen en steden. Maar al gauw kwam ik er achter dat ik mensen en dieren fantastisch vind. Mensen op de gevoelige plaat vast leggen, precies zoals degene is. Heerlijk is dat toch? Ook ben ik grafisch ontwerper en heb ik veel oog voor kleur, design en brein vol creatieve ideeen. En elke fotoshoot worden deze dingen weer erbij 'gepakt' om lekker foto's te maken waar iedereen, ik als fotograaf, jij als 'model' en degene die de foto zien even worden meegezogen in het moment. Ja, een herinnering voor het leven creëren, foto's blijven altijd! 

Lees Alle informatie over fotograaf Ilse uit Nieuwolda