Henk Racké uit Naaldwijk

Henk uit Naaldwijk

Wat is mijn drijfveer?

Mijn uitdaging is het mooiste uit de mens te halen en vast te leggen in een plaatje. Dat kan alleen als de modellen en klanten zich op hun gemak voelen. Het draait om de emotie en innerlijke schoonheid.

Mensen in allerlei fases van hun leven. Nieuwe vriendschappen, zwangerschappen, een nieuwe start in een leven of gewoon omdat het leuk is, momenten die ervoor zijn om vastgelegd te worden.

Ik fotografeer meestal vanuit een vooropgezet plan, maar laat mij tijdens het fotograferen beinvloeden door het moment, de omgeving, de mens voor de lens en mijn bewondering voor het model. Een foto wordt pas echt mooi, glamourous, speels, intiem of sexy als de geportretteerde zich ook zo voelt. Die momenten zien, maken en vangen is mijn specialiteit en onze uitdaging.


Wat maakt mij gelukkig?

Gewone, soms onzekere, mensen in een beeld vastleggen vol trots, zelfvertrouwen en blijdschap, daar wil ik voor gaan.
Mensen laten stralen, dat is mijn missie als fotograaf.
Elke opdracht in een ontspannen sfeer, met de beste oplossing en het mooiste resultaat belonen, dat is mijn uitdaging.

Daarnaast wil ik de taboe rond persoonlijke en intieme fotografie doorbreken; iedereen is mooi en kan zo worden vastgelegd voor nu en later.
Een foto wordt pas echt mooi, glamourous, speels, intiem of sexy als de geportretteerde zich ook zo voelt.

Die momenten scheppen en vangen is mijn specialiteit,

ik kan het je bewijzen...


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de Nederlandse Politie waar ik veel mensen ontmoet in de meest uiteenlopende situaties. Een beroep waar je iets kunt betekenen voor anderen en waar je moet beschikken over mensenkennis, takt en inlevingsvermogen.

Naast de Politie ben ik werkzaam voor mijn eigen onderneming in de Automatisering & Fotografie, iets wat eigenlijk al vanaf mijn jeugd in mij zit. Het experimenteren met techniek, camera’s, lenzen en licht, het maken van mooie beelden en anderen blij maken met die beelden is wat ik graag doe.

Resultaat 8
Communicatie 10
Creatief meedenken 10
Snelheid levering 10
Prijs – kwaliteit 10
Totaal 9,6
9,6

"9.6, Snelle reactie, op een fijne manier afspraken maken. Correct en to the point. "

Door Jp
Lees Alle informatie over fotograaf Henk uit Naaldwijk