Henri Boer uit Loon op Zand

Henri uit Loon op Zand

Wat is mijn drijfveer?

'Als je doet waar je van houdt, hoef je geen dag in je leven te werken.' - Mahatma Gandhi.

Wat Gandhi zei, heb ik werkelijkheid gemaakt. Fotografie is altijd al mijn passie geweest, en daardoor voelt het nu ook niet alsof ik met werk bezig ben. Doordat mijn passie grenzeloos is, past dit niet in een 9 tot 5 ritme. Hierdoor is een fexibele instelling noodzakelijk om de klant tevreden te stellen, en dit is wat ik het liefste doe. Door middel van intensief contact, een goede band met de klant en mijn creatieve input komen we samen tot een goed eindproduct. 

 


Wat maakt mij gelukkig?

Een fotograaf zonder grenzen zijn, dat maakt mij gelukkig. Maar wat betekent een fotograaf zonder grenzen zijn nou? Dit kan je op veel manieren zien, zowel letterlijk als figuurlijk. In de hoogte en geografisch zoek ik de grenzen op, maar ook sta ik open voor ideeën van klanten om samen tot het beste eindproduct te komen. 
Wat mij extra gelukkig maakt, is het contact met de klant onderling. Ik heb gekozen voor de zakelijke dienstverlening om een serieuze, maar ook open werkrelatie op te bouwen, waar beide partijen input kunnen geven. Zo halen beide bedrijven er het meeste uit. Zo zijn uiteindelijk zowel de klant als ik gelukkig. 


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

In 1991 heb ik mijn eerste bedrijf gestart op het Oranjeplein in Loon op Zand. Helaas heb ik deze moeten sluiten in 2004, zoals vele fotozaken die tijd, door de plotselinge opkomst van digitale fotografie. Na 12 jaar  te hebben gewerkt in dienstverband in een grote fotozaak in Tilburg, begon het ondernemersbloed toch weer te stromen. Naar aanleiding hiervan heb ik mijn ontslag ingediend en ben ik gestart met mijn bedrijf, werkend vanuit Loon op Zand. 

Behalve zelf te fotograferen, vind ik het ook heel interessant om werk van andere fotografen te bekijken. Daarom bezoek ik ook regelmatig foto-exposities, in binnen- en buitenland. Naast fotografie ben ik ook zeer geïntereseerd in andere kunstvormen, zoals muziek en theater. Uit deze andere kunstvormen haal ik inspiratie voor mijn werk.

Lees Alle informatie over fotograaf Henri uit Loon op Zand