Ania Liesting uit Lomm

Ania uit Lomm

Wat is mijn drijfveer?

Ik ben gefascineerd door fotografie. Foto’s kunnen mensen raken, inspireren en verbinden. Ze laten mensen reizen door plaatsen, tijd en gedachten. Ik wil met mijn foto’s laten zien wie mensen écht zijn. Ze vastleggen tijdens de gewone- of juist onalledaagse momenten als een huwelijk of zwangerschap.

Mijn doel is om mensen blij te maken met kwalitatief hoogwaardige foto’s. Bijzondere momenten te vangen in een foto. Want mooie foto’s zijn een zeer waardevol aandenken, voor altijd.


Wat maakt mij gelukkig?

Allereerst mijn gezin maakt me gelukkig! Ik ben ontzettend dankbaar voor. De nieuwsgierigheid van ons zoontje is bewonderingswaard en ook aanstekend;) 

Hiernaast ben ik gelukkig als ik het gevoel van autonomie en vrijheid heb, als ik mijn creativiteit vrije voet kan geven en als dat gewaardeerd wordt. 

Tevreden klanten na een geslaagde, ontspannen fotoshoot maken me ook gelukkig: elke keer opnieuw, als ik een dankbare email lees waarin ze vertellen dat ze van de fotoshoot hebben genotenen en dat de door mij gemaakte foto's een mooi plekje in hun woonkamer kregen:) 


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie heeft iets magisch. Stel je voor, je bladert door een oud fotoalbum. Je ziet de gezichten van familieleden, de omgeving, de situatie en al je dierbare herinneringen komen weer terug.

Vaak hoef je alleen maar naar een foto te kijken en je bent direct terug in de tijd. Met alle emoties van toen en misschien zelfs de muziek op de achtergrond en de geuren die je toen rook. Het is bijna een tijdsreis.

Lees Alle informatie over fotograaf Ania uit Lomm