Yvonne van den  Hatert uit Lienden

Yvonne uit Lienden

Wat is mijn drijfveer?

Het mooiste vind ik toch wel de gezichten van mijn klanten als ze de foto's zien, vol bewondering en enthousiasme. De woorden "dat had ik niet gedacht" en veel OOHH's en AAHH's dat maakt ons blij.

Wij proberen vooral "de" momenten vast te leggen en dit is toch vaak het spontane en wanneer iemand zichzelf is. Daarom nemen wij altijd de tijd voor fotografie. Je moet tenslotte allemaal wennen aan elkaar en vooral aan de camera. Verder fotograferen wij uit ons hart en met veel liefde en passie, om de mooiste plaatjes te schieten, soms ook met een knipoog, wij houden erg van creativiteit en proberen altijd weer iets orgineels te bedenken. Maar ook mag je als klant met leuke ideeen komen, dat vinden wij juist ook erg leuk! tenslotte is het jullie feestje.


Wat maakt mij gelukkig?

Wij vinden het belangrijk dat we de dingen doen, die we leuk vinden om te doen. Wij zijn dan ook heel dankbaar dat wij dit ook kunnen. het leven is te kort om te gaan zitten muffenziften. Wij zijn gelukkig als onze kinderen gelukkig zijn wij zijn tot nu toe gezegend met een goede gezondheid, wat dat is natuurlijk wel belangrijk om gelukkig te zijn. Het zijn bij ons ook de kleine dingen die ons blij maken

Het maakt ons erg blij als de klanten tevreden zijn met ons, en dat we de wensen van de klant weer hebben kunnen waar maken. Daar gaat het uiteindelijk toch om.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Door de camera zie je een hele andere wereld, je let op details, ziet het plaatje zoals je in gedachten hebt, en dan de kunst om het ook zo te krijgen. Je leert van elke fotoshoot weer. Ook ontmoet je zoveel verschillende soorten mensen dus het verveeld nooit en je moet altijd improviseren. Het is ook echt gewoon hard werken!! Maar geeft zoveel voldoening :) 

Wij kunnen vooal heel erg genieten als we een foto hebben geschoten waar je veel emotie ziet, een lach of een traan, plezier, momenten waarop mensen genieten en dat ze niet in de gaten hebben dat het op camera word vastgelegd. Dan zitten wij glimlachend achter onze computer en kunnen niet wachten om de foto's te overhandigen.

Lees Alle informatie over fotograaf Yvonne uit Lienden