Yvonne uit Lienden

Yvonne uit Lienden

Wat is mijn drijfveer?

Het mooiste vind ik toch wel de gezichten van mijn klanten als ze de foto's zien, vol bewondering en enthousiasme. De woorden "dat had ik niet gedacht" en veel OOHH's en AAHH's dat maakt ons blij.

Wij proberen vooral "de" momenten vast te leggen en dit is toch vaak het spontane en wanneer iemand zichzelf is. Daarom nemen wij altijd de tijd voor fotografie. Je moet tenslotte allemaal wennen aan elkaar en vooral aan de camera. Verder fotograferen wij uit ons hart en met veel liefde en passie, om de mooiste plaatjes te schieten, soms ook met een knipoog, wij houden erg van creativiteit en proberen altijd weer iets orgineels te bedenken. Maar ook mag je als klant met leuke ideeen komen, dat vinden wij juist ook erg leuk! tenslotte is het jullie feestje.


Wat maakt mij gelukkig?

Wij vinden het belangrijk dat we de dingen doen, die we leuk vinden om te doen. Wij zijn dan ook heel dankbaar dat wij dit ook kunnen. het leven is te kort om te gaan zitten muffenziften. Wij zijn gelukkig als onze kinderen gelukkig zijn wij zijn tot nu toe gezegend met een goede gezondheid, wat dat is natuurlijk wel belangrijk om gelukkig te zijn. Het zijn bij ons ook de kleine dingen die ons blij maken

Het maakt ons erg blij als de klanten tevreden zijn met ons, en dat we de wensen van de klant weer hebben kunnen waar maken. Daar gaat het uiteindelijk toch om.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Door de camera zie je een hele andere wereld, je let op details, ziet het plaatje zoals je in gedachten hebt, en dan de kunst om het ook zo te krijgen. Je leert van elke fotoshoot weer. Ook ontmoet je zoveel verschillende soorten mensen dus het verveeld nooit en je moet altijd improviseren. Het is ook echt gewoon hard werken!! Maar geeft zoveel voldoening :) 

Wij kunnen vooal heel erg genieten als we een foto hebben geschoten waar je veel emotie ziet, een lach of een traan, plezier, momenten waarop mensen genieten en dat ze niet in de gaten hebben dat het op camera word vastgelegd. Dan zitten wij glimlachend achter onze computer en kunnen niet wachten om de foto's te overhandigen.

Lees Alle informatie over fotograaf Yvonne uit Lienden

Bruidsfotografie


Meer dan 1 klik

Wat is het toch geweldig om een steentje bij te dragen aan de mooiste dag van iemand leven!! Of op een bijzonder feest wat je vast gelegd wil hebben. maar ook portretten, gezinnen en natuurlijk ook bedrijven. Wij zijn een echtpaar wat samen fotografeert, daardoor zijn we goed op elkaar ingespeeld. Vooral bij bruidsfotografie komen wij altijd met z'n tweeen. Twee fotografen voor de prijs van een! 

U kunt ons alles vragen omdat wij i.p elke opdracht serieus nemen. Wat wil jij als klant, welke stijl hou je van, modern, romantisch, nostalgisch , foto's met een knipoog, of juist traditioneel. 

Als je besluit om ons de opdracht te geven, zul je merken dat wij altijd een leuke verrassing voor je in petto hebben.

Nu open 076 514 2082

Kies je pakket:

€250,00

 • 2 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 40-50 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.

€500,00

 • 4 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 75-100 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.

€750,00

 • 6 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 125-150 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.

€1.000,00

 • 8 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 175-200 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Opnieuw vergelijken

Alleen bij Happix :

 • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
 • Altijd tot 48 uur van tevoren gratis annuleren
 • 100% garantie. Niet tevreden? Geld terug!
 • Gegarandeerd laagste all-in tarief
Nationaal foto cadeau