Youran Kock uit Leiden

Youran uit Leiden

Wat is mijn drijfveer?

Mijn drijfveer is de emotie in muziek en fotografie, het liefst fotograaf ik artiesten die actief zijn op het podium en hun hart en ziel in de muziek leggen. Als de artiest de muziek beleeft, beleeft het publiek de muziek en ben ik in staat foto's te maken waarmee mensen de muziek beleven. 

Daarnaast sta ik voor mijn werk, ik lever geen foto's af waar ik zelf niet achtersta. Ik ben dus ook niet tevreden met een fotoset totdat er goede foto's tussen zitten, goeie kwaliteits foto's zullen dus altijd mijn eindproduct zijn.


Wat maakt mij gelukkig?

Het geluk van anderen maakt mij het meest gelukkig, als ik emotie kan opwekken met mijn fotografie (het liefst blijheid) ben ik een blij mens. Een ontroerende foto vind ik echter ook heel waardevol, andere mensen iets laten voelen met beelden maakt mij gelukkig.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Mijn passie voor fotografie is begonnen als videografie. Na een aantal jaar videos gemaakt te hebben ben ik begonnen te fotografen in het lokale poppodium en tijdens mijn snowboard trainingen. Al snel is dit fotografie uigegroeid tot mijn grootste en duurste hobby waar ik volledig mijn ei in kwijt kan. Na mijn universitaire bachelor afgemaakt te hebben heb ik besloten een tussenjaar te nemen om me meer te focussen op mijn fotografie.

Lees Alle informatie over fotograaf Youran uit Leiden