Johnny  Messak  uit Leeuwarden

Johnny uit Leeuwarden

Wat is mijn drijfveer?

Het vak fotografie heeft mij altijd geïnteresseerd. Mijn nieuwsgierigheid werd met de jaren alleen maar groter. Het werd tijd om een digitale camera aan te schaffen! Maandenlang heb ik mij verdiept in fotografie. Van talloze shoots in mijn eigen omgeving tot het lezen van vakbladen en boeken. Ik had mijn passie ontdekt! Inmiddels is mijn kennis en ervaring zo verruimd, dat ik me heb ingeschreven als ZZP'er. Tijd voor het echte werk. 


Wat maakt mij gelukkig?

Fotografie maakt emoties los. Dat ik hier een aandeel in mag hebben, is een van de mooiste privileges van het vak. Bovendien geeft het mij de vrijheid om creatief te mogen zijn. Er zijn geen grenzen, niets is fout als je er zelf maar in gelooft.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Elke opdracht is anders en dat maakt fotografie zo bijzonder. De ene dag sta ik op een trouwlocatie de mooiste dag uit iemands leven vast te leggen. De andere dag maak ik mooie plaatjes van zwangere vrouwen. Het contact met de klant, samenwerken aan een krachtig beel om uiteindelijk een glimlach te zien verschijnen, maakt fotografie voor mij het mooiste vak in de wereld. 

Lees Alle informatie over fotograaf Johnny uit Leeuwarden