Corry Wille uit Leersum

Corry uit Leersum

Wat is mijn drijfveer?

Ik hou van mensen en dingen zoals ze zijn, met hun eigen schoonheid en met hun minder fraaie kanten.

Het is telkens opnieuw een uitdaging om die eigenheid met mijn camera vast te leggen. Ik neem graag de tijd om een mooie invalshoek en een passende belichting te vinden die recht doen aan het onderwerp in mijn foto. 


Wat maakt mij gelukkig?

Ik ben niet snel tevreden met een resultaat maar kan helemaal blij worden als het is gelukt het karakter van iets of iemand te vangen, als een foto mij (of anderen) raakt of als alles klopt.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Als fotograaf laat ik zien hoe mooi en hoe bijzonder het onderwerp in mijn foto is. Mensen hebben de neiging om vaak snel langs zaken heen te lopen en hebben vaak weinig aandacht voor het bijzondere of voor de kleine details van een persoon, een object, een landschap etc. 

Tijdens mijn opleiding als fotograaf heb ik veel fotoreportages, portretten en landschapsfoto's gemaakt op golfclub Anderstein, waar ik lid ben. In het clubblad en op de website staan regelmatig foto's van mijn hand. Integriteit staat bij mij hoog in het vaandel. Foto's waarop mensen staan, publiceer ik daarom niet (ook niet bij Happix) als ik niet om hun toestemming heb gevraagd. 

Lees Alle informatie over fotograaf Corry uit Leersum