Profiel incompleet.

Deze fotograaf heeft niet alle informatie toegevoegd om een goede keuze te kunnen maken.

Alleen bij Happix :

  • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
  • Altijd tot 48 uur van tevoren gratis annuleren
  • 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Geld terug!
  • Gegarandeerd laagste all-in-tarief
Milou Schiks uit Kerkdriel

Milou uit Kerkdriel

Wat is mijn drijfveer?

Ik heb een passie voor fotografie. Samen met mijn passie voor kinderen komt dit het beste tot uiting bij het fotograferen van kinderen en gezinnen. Ik heb dit bijna een jaar professioneel gedaan, maar vond dit toch te commercieel. Het liefst breng ik mijn eigen ideeën in uitvoering, terwijl ik rekening hou met de wensen van de klant. Kinderen fotograferen is soms erg lastig, ze lachen gemaakt of helemaal niet, soms hebben ze er totaal geen zin in of zijn ze bang voor de nieuwe omgeving. Ik vind het belangrijk om door middel van spel het vertrouwen van de kinderen te winnen. Hierdoor krijg je uiteindelijk ook de mooiste, spontane foto's. 

Naast kinderen vind ik het ook leuk om gezinnen, families en bruidsparen te fotograferen. Met name met bruiloften heb ik iets minder ervaring, maar als het niet veel mag kosten vind ik het super leuk om (bij voorkeur in de natuur of op een leuke locatie, niet binnen) een mooie reportage te maken. Mijn vorige klant was super tevreden over hun trouwreportage. 

Ook dieren vind ik geweldig om te fotograferen. Het liefst als ze lekker aan het ravotten zijn in de natuur, niet op een tafel met schapenvelletje. Wederom is dat een uitdaging, maar die uitdaging maakt mijn werk ook zo leuk en de resultaten zo goed.


Wat maakt mij gelukkig?

De simpele dingen maken mij gelukkig; de glimlach van een kind, een bloem in volle bloei, een hond die door het dolle heen is van het spelen in de modder, de verliefde blik tussen 2 partners. Verder hou ik van details die niemand anders opvallen. Ik vind het leuk om in een reportage eens verrassende close-up foto's te maken, bijvoorbeeld van het oorbelletje van een meisje, de ineengestrengelde handen van een bruidspaar of het borduursel op een babypakje. 


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is iets wat je moet liggen. In deze moderne tijd van digitale fotografie en photoshop is het ontzettend moeilijk om je met je foto's te onderscheiden van de massa. Ik hoop mij daarom te onderscheiden als persoon. Ik kan met veel mensen goed overweg, kinderen voelen zich snel veilig bij mij en ik heb een enorm groot hart voor dieren. 

Met een passie voor water is het mijn droom om ooit eens onder water goed te leren fotograferen. Zodra de financiën het toelaten komt er zeker een fatsoenlijke onderwatercamera. Niets mooier dan het mysterieuze leven onder water vastleggen. 

Lees Alle informatie over fotograaf Milou uit Kerkdriel