Maik Jansen uit Horssen

Maik uit Horssen

Wat is mijn drijfveer?

Wat mij drijft zijn de emotionele reacties op mijn foto's. Beelden die ontstaan uit een combinatie van interactie met het model / team / bruidspaar / opdrachtgever en de fotografische techniek. Ik krijg vleugels wanneer ik merk dat mijn beelden het "wauw-gevoel" aanspreken.


Wat maakt mij gelukkig?

Als fotograaf krijg ik zoveel positieve energie. Dat gebeurt al tijdens de shoot, wanneer ik samen met het model / bruidspaar aan het werk ben. Met humor en een gevoel van connectie krijgen we samen mooie resultaten die direct vanaf mijn Macbook of iPad het creatieve proces opdrijven. In de naproductie geniet ik van het editproces en de tijd die ik met de beelden mag doorbrengen. Omdat de reacties en recensies zo positief zijn, wil ik dat succes telkens opnieuw ervaren. Ik ben dan ook gelukkig als jij dat bent.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Ik hoor vaak dat ik een "mensen-mens" ben. Dat het fijn is om met me samen te werken. Ik denk dat dat voortkomt uit de open betrokken persoonlijkheid die ik heb. Fotografie vormt een middel om mij te verbinden met de mensen om me heen. Doordat ik veel op locatie ben, maak ik telkens kennis met andere persoonlijkheden. Ieder mens is uniek, een eigen individu met een eigen karakter. Ik voel me bevoorrecht als ik daar even contact mee mag maken. Het is de interactie die mij drijft. Ik maak dus graag contact met mensen en houd van de klik die er ontstaat, nog vóór ik de camera ter hand neem. Deze verbinding komt tot uiting in elke opname die ik maak.

Lees Alle informatie over fotograaf Maik uit Horssen